Horoskop na pondělí 2. ledna: Hrozí rodinná roztržka

Beran

V novém roce se zaměříte na povinnosti, které jsou neodkladné, přičemž bohužel přehlédnete drobnost, která by vás mohla stát klid v práci nebo ve vztahu. Pár lidí stupňuje své úsilí vyšťouchat vás z vaší pozice a jejich způsoby budou nevybíravé.

Býk    

Ve vašem partnerství bude chybět vášeň, což není tak zanedbatelný problém, jak by se mohlo zdát. Prožijete velký šok, když si způsobíte jistou nepříjemnost. Konečně vám snad dojde, že se pro příště budete muset věnovat se jedné jediné činnosti.

Blíženci

Po svátcích budete žít hlavně prací, takže můžete přijít o šanci ovlivnit jednání svých ratolestí. Chystají-li se na nějakou rošťárnu, nebudete jim v tom moci zabránit. Se svými silami byste měli hospodařit rozumněji, jinak to vypadá na zhroucení.

Rak    

V životě, a hlavně v zaměstnání, se vám na začátku roku bude výjimečně dařit. Využijte toho a neobávejte se požádat o nějakou výhodu svoji rodinu nebo o mírné zvýšení platu svého šéfa. Teď rozhodně platí, že dobře proříznutá pusa je velká výhoda.

ROČNÍ HOROSKOP 2023
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se na vaši budoucnost!

Lev     

V kolektivu teď nebudete moc oblíbení. Když se zamyslíte, zjistíte, že byste si měli dávat pozor na přehnanou kritičnost vůči okolí. Kroťte se a nemluvte tolik o penězích, nedělá to ve společnosti dobrý dojem. Pak budete mít šanci na nové přátelství.

Panna 

Doma polezete všem na nervy, neboť v každé situaci budete chtít rodině ukázat, že máte ve všem pravdu. Hrozí vám tudíž menší partnerská nebo sourozenecká roztržka. Budete navíc trochu popudlivější a nervóznější než obvykle. Držte se radši zpátky.

Váhy  

Budete se radovat z pěkných chvil, jež prožijete s osobou, která je vám milá. Příjemné zážitky vám pokazí zpráva, kterou jste nečekali. Jestliže se v této záležitosti budete spoléhat na cizí rady, neuděláte dobře. Pomoc najdete na konci vlastní paže.

Štír     

Ve společnosti se přestanete kontrolovat a vlivem retrográdního Uranu a Marsu reagujete nebývale prudce. Vypadá to, že si časem budete muset hledat nové přátele. Vina ovšem nemusí být na vaší straně, takže není třeba, abyste se začali okamžitě omlouvat.

NOVINKA - VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Drobné detaily, které přehlédnete, by se mohly stát důvodem pro nepříjemnosti ve vašem běžném životě. Budete se muset chovat opatrně, čert nikdy nespí. Dobře uděláte, když se budete snažit ovládnout hněv, který by v žádném případě situaci neřešil.

Kozoroh         

Po náročných svátcích si v práci ani doma rozhodně neodpočinete. Zadané úkoly budou naopak spíš obtížnější a budete mít nad sebou přísnou kontrolu. Nicméně vás moc potěší, když se dozvíte, že jistá sympatická osoba velice touží po vaší společnosti.

Vodnář          

Neodmítejte pozvání na nějakou opožděnou novoroční kulturní akci. Budete mít šanci vnímat krásu, která vás osloví, a seznámíte se se super lidmi. Dobrou večeří v příjemné atmosféře se vám podaří získat srdce svého miláčka. Nedokáže vám potom odolat.

Ryby  

Saturn ve Vodnáři bude zkoušet vaši trpělivost, co se mezilidských vztahů týče. Dostanete se do vypjaté situace, která však nakonec skončí dobře. Nenechte se vyprovokovat okolím ke zbytečným sporům, mohlo by vás to stát pověst. Někdo vás sleduje.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.