Horoskop na pondělí 20. května: Potřebujete nové impulzy

Beran 

Všechno, co byste v jiném případě mlčky přešli, vás dneska pořádně rozparádí. Lépe uděláte, když se budete držet pěkně mimo dosah. S nikým se nepouštějte do diskuze, která stejně nemá východisko. Potřebujete trochu klidu, abyste náhle neonemocněli.

Býk    

Postavení hvězd vám dává velkou naději, že se lehce přenesete přes překážky, které se před vámi objeví. Když se nebudete zbytečně ohlížet na přání svých rodičů nebo dětí, to podle věku, dotáhnete do konce záležitost, na níž záleží vaše budoucnost.

Blíženci          

Čeká vás velmi náročné setkání s lidmi, kteří jsou s vámi nějakým způsobem v příbuzenském poměru. To ovšem neznamená, že stojí jednoznačně na vaší straně. Chvílemi si nebudete jistí tím, jestli vám budou ochotni pomoci. Nakonec se ukáže, že ano.

Rak    

Se svými nadřízenými v každém případě mluvte na rovinu. I když se to první chvíli bude zdát nemožné, pravdomluvnost a rovný přístup se vám vyplatí. Vymstít by se vám mohl jedině laxní přístup k práci. To pak bude lepší, když si vezmete dovolenou.

VELKÝ ČERVNOVÝ HOROSKOP! Přečtěte si co vás čeká příští měsíc!

Lev     

Ať už se pustíte do čehokoliv, vše dotáhnete do konce. I když budete večer padat únavou, neodmítejte, budou-li s vámi chtít vaši nejbližší oslavit byť i dílčí úspěch. V žádném případě to ale nepřehánějte s alkoholem. Ve vašem stavu by to byla chyba.

Panna 

Máte šanci setkat se s člověkem, jenž pochopí vaše sny a touhy. Stačí zvednout se od televize a vyjít mezi lidi. Snažte se seznámit s někým novým, jedině tak se posunete ve svém životě zas o kousek dál. Potřebujete nové impulzy a těch se vám dostane.

Váhy

Rázně a velmi důsledně budete jednat v zaměstnání i doma, což se nemusí každému zamlouvat. Když přitom budete spravedliví, lidé si vás začnou považovat. Pak už je jen krůček k postupu na kariérním i společenském žebříčku. Máte před sebou budoucnost.

Štír

Navzdory výčitkám svědomí odložíte bez velkého rozmýšlení každodenní nudné povinnosti. Jedině tak budete mít šanci pustit se do něčeho většího, co vám dává naději na úspěch v práci nebo v partnerském životě. Večer se budete cítit jako znovuzrození.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Znovu se vraťte k dohodě, kterou jste uzavřeli v minulých dnech nebo týdnech. Není totiž všechno úplně tak, jak jste si mysleli. Je na čase vyhledat příbuzného, který se v podobných záležitostech vyzná. Jedině on vás může dostat z velikého maléru.

Kozoroh

Dobře si rozmyslete, jak se zachováte ve vypjaté životní situaci, do které se dostanete vlastní vinou. Samotné výčitky svědomí pak nebudou stačit k tomu, abyste napravili svoje nevhodné jednání. Dnes pro vás platí dvojnásob Dvakrát měř a jednou řež.

Vodnář          

Zle se vám nevyplatí, když nebudete dodržovat hygienické zásady nebo odmítnete preventivní očkování. Vaše zdraví není tak pevné, jak si snad myslíte. Co nejdřív navštivte praktického lékaře nebo si aspoň na internetu najděte, jak se bránit žloutence.

Ryby  

Dnes si najednou uvědomíte, do čeho se vlastně ženete. Potenciální trvalý a hluboký vztah vás lehce zděsí. Nemáte ale důvod k obavám. Nechte věcem volný průběh. Uvidíte, že i trocha zodpovědnosti k druhému může být příjemná. Nakonec budete rádi.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.