Horoskop na pondělí 20. února: Mějte se během novoluní na pozoru

Beran

Připravte se na to, že dnes budete pod přísným dozorem nadřízeného. Nenechte se rozhodit a nebuďte zbytečně nervózní. Dělejte svou práci stejně dobře jako vždy a nemusíte se ničeho bát. Právě naopak. Šéf konečně uvidí, že jste člověk na svém místě.

Býk    

Nenechte se ničím rozptylovat. Dnes kolem vás bude rušno a soustředit se na práci budete jen těžko. Snažte se vytěsnit z hlavy neodbytné myšlenky a rušící podněty a věnujte se jen svým povinnostem. Snažte se vyhnout zbytečným chybám a nedorozuměním.

Blíženci          

Mějte se o novoluní v Rybách na pozoru. Někdo dostal zálusk na vašeho partnera. Protějšek vás velice miluje, a proto se nemusíte bát, že by sám od sebe utekl za někým jiným. Pokud mu ale nebudete věnovat více pozornosti a péče, mohl by začít hledat jinde.

Rak    

Nespoléhejte na nikoho jiného a veškerou zodpovědnost přeberte vy sami. Konkurence ve vašem zaměstnání je opravdu veliká a v dnešní době je bohužel důvěra velmi ošemetnou záležitostí. Staňte se samostatnými, spoléhejte na sebe a získejte tak jistotu.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Konečně se všechno vrací do starých kolejí. Pokud to mezi vámi a vaším partnerem nebylo v poslední době právě ideální, věřte, že harmonie do vztahu se pomalu, ale jistě navrátí. Neshody jsou naprosto běžnou záležitostí, nenechte se tím rozhodit.

Panna 

Venuše vstupující do znamení Berana se činí a už od rána máte založeno na lásku na první pohled. Jako blesk z čistého nebe se najednou může vynořit někdo z dob vašeho absolvování základní školy nebo člověk vyzařující silnou vnitřní energii, která vás zaujme.

Váhy  

Pokud máte blízkou osobu v nemocnici, domově důchodců nebo jiném pečovatelském zařízení, dnešní novoluní v Rybách ve vás vyvolá emoce související s touto nepříjemnou situací. Bude vám smutno a budete mít o své blízké strach. Pokuste se to zvládnout.

Štír     

Vaše pracovní a kariérní výsledky vás zaskočí. Ale v dobrém slova smyslu. Zjistíte, že jste mnohem lepší, než jste si mysleli. To je bezesporu příjemný objev, ovšem nedejte na dojmy nadřízených. Sami nejlépe víte, kde máte mezery a slabiny.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

V zaměstnání vás budou považovat za stoprocentně spolehlivé pracovníky, kteří opravdu nikdy nezklamou. Takový obrázek je jistě lichotivý, ovšem také velice závazný. Proto nezapomeňte, že laťka je vysoko. Měli byste se snažit, abyste ji neshodili.

Kozoroh         

Budete mít vztek na kolegy, kteří pracují méně než vy, ale jejich ohodnocení je vyšší. Než však začnete dštít síru na všechny strany, uvědomte si, že stačí málo k tomu, abyste se ocitli na jejich místě. Chce to jen trochu více rozumu a prozíravosti.

Vodnář          

Vaše práce dnes bude nadřízenými nebývale kontrolována. I když to nebude dvakrát příjemné, svědomí můžete mít čisté. Své povinnosti totiž plníte svědomitě a do puntíku přesně. Můžete být proto rádi, že si zaměstnavatelé všimnou vašeho odhodlání.

Ryby  

Stojíte před velkým rozhodnutím? Pokud se jedná o pracovní či milostnou sféru, věřte, že novoluní ve vašem znamení je vám nakloněno. Svěřte se do rukou osudu a poslouchejte, co vám napovídá vaše srdce. Ať už se rozhodnete jakkoliv, dobře to dopadne.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.