Horoskop na pondělí 21. srpna: Nastal správný čas doma pročistit vzduch

Beran

V oblasti kariéry se vám bude obtížně dařit prosazovat své představy o firemní hierarchii. Je třeba si hlídat rovnováhu ve všech aspektech. Nesmíte se podceňovat a brát na sebe potíže kolegů. Vy za ně nemůžete a některé vyřešíte nakonec i sami.

Býk    

Začne vás podporovat někdo ze starých pracovních kolegů a bude vám pomáhat i s přesahem do dalších dní. S jeho pomocí vytvoříte konečně v životě určitý řád. Takový, který je založený na věrnosti, finanční stabilitě a jasné vizi rodinné budoucnosti.

Blíženci         

Dnes to vezmete za správný konec a vše doma si naplánujete a bez okolků vyříkáte. Možná vám někdo z blízkých bude vyčítat, že jste málo do nepohody, avšak vy v tomto čase opravdu nebudete schopni vydržet všelijaké polovičaté a nejasné přístupy okolí.

Rak    

Milí Raci, na začátku týdne máte šanci rozšířit nebo založit vlastní rodinu. Merkur se na vás usmívá ve všech otázkách, které jsou spojeny s vlastními dětmi. Věnujte jim maximum pozornosti, abyste utužili vztah, ještě než odstartuje školní kolotoč.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

V případě, že svou činností v zaměstnání vytváříte plody úspěchu pouze jedné osobě či jedné společnosti, a vy to notabene nejste, pak uvažujte o změně zaměstnání. Vaše okolí bude aktivně ochotno se zapojit do hledání práce, která vás bude bavit.

Panna 

Máte dobrou podporu od akčních členů pracovního týmu, kteří vám dávají kuráž i ve směrech, které zatím neznáte. Pokud jste byli zaměřeni pouze na malé cíle, nyní se začínáte konečně měnit a otevírat většímu bohatství. Smyslem vaší činnosti, je ale stále činnost sama.

Váhy  

V oblasti kariérního života se vám daří naplňovat své představy celkem dobře. Na pomoc vám spěchají i vzdálení známí a příbuzní. Vy s umem zatím ještě bokem vytváříte prostor pro domácí pohodu. Občas si ale budete připadat jako pod drobnohledem.

Štír     

Vaše práce a vše s ní spojené bude tématem pro vaše vzdálenější rodinné příslušníky, kteří se dostanou do vaší blízkosti. Jestliže se chystáte na rodinnou oslavu, vaši nejbližší si vás nenechají ujít a jsou ochotní za vaši přítomnost energicky bojovat.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Vy jste dnes méně sebevědomí při odmítání žádostí od nadřízeného. Ti si s vámi navíc, zdá se, budou toužit pohrávat jako kočka s myší. Vy jste si toho plně vědomi, ale dáte do své práce stejně maximum, kterého jste schopni. Ač je to pro vás těžké.

Kozoroh         

Vaší prioritou nejsou doma finanční toky a jejich hlídkování. Přesto je po celý den doplňujete od lidí, kterým jste významně pomohli. Vaše pomoc byla v nedávné době natolik dechberoucí, že vám přicházejí dary od lidí, kteří jsou vám velmi zavázáni.

Vodnář           

Pro dobro věci si dnes v práci nic nepamatujte, zvláště pak ne to, co se stalo s projektem před dokončením. Získáte tak o něco více času, abyste případné potíže, které se objeví i tam, kde byste je nečekali, mohli zpacifikovat a vychutnat si úspěch.

Ryby  

Jste jako správná sekretářka, která umí být dobrou duší firmy, stejně jako si najde čas pro sebe a klidně si v pracovní době přelakuje nehty nebo si brouzdá na sociálních sítích. Zaměstnavatel vám to ale zvláště dnes bude tolerovat bez mrknutí oka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.