Horoskop na pondělí 22. dubna: Nechte veškerá důležitá rozhodnutí na jindy

Beran 

Zaměstnání pro vás vždy bylo prioritou a vložili jste do něj mnoho času, energie a nadějí. Vaše trpělivost a píle budou korunovány velkými úspěchy. Přestože je práce občas vysilující, vydržte a uvidíte, že můžete dosáhnout čehokoliv, co si usmyslíte.

Býk    

Už nějakou dobu se snažíte ukrývat city vůči jisté osobě, dlouho se vám to už ale dařit nebude. Vaše zamilovanost pro okolí přestane být tajemstvím. Přestože jste stydliví, překonáte svůj strach a oslovíte dotyčného, dříve než to udělá někdo jiný.

Blíženci          

Jaro je časem lásky a štěstí. Pokud to mezi vámi a vaší milovanou polovičkou posledních pár týdnů skřípalo, věřte, že se brzy opět vrátí do starých kolejí. Po otevřené promluvě s partnerem si oba vyjasníte jistá nedorozumění. Láska bude vzkvétat.

Rak    

Péče o rodinu a zaměstnání vás poslední dobou velmi vyčerpávají, není proto divu, že nemáte energii na nic mimo své povinnosti. Váš hlas bude v pracovním kolektivu slabý. Nezoufejte a raději se stáhněte do ústraní, požádejte šéfa o pár dní volna.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste KOHOUT, Pes nebo Had? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Jistá osoba ve vašem okolí dělá všechno pro to, aby vás svedla. Přestože se vás dotyčný snaží okouzlit podmanivými slovy a romantickými gesty, nepodlehnete a budete neoblomní. Osoba, která se vás pokouší oslnit, má zájem pouze o jednorázový flirt.

Panna 

Konečně dojdete k vnitřnímu usmíření. Po velikém zklamání v člověku, jehož jste bezmezně milovali, dáte příležitost novému vztahu. Je jaro a s jarem přichází láska. Přestanete se trápit minulostí a otevřete své nitro osobě, která si zaslouží důvěru.

Váhy

Dnes si připravte ostré lokty a hlavně pádné argumenty. V zaměstnání si totiž budete muset uhájit svoji pozici a dobré pracovní podmínky. Nebojte se dát najevo, co chcete, a nenechte se jen tak odbýt. Pokud vytrváte, uvidíte, že své pozice ubráníte.

Štír

V zaměstnání budete dnes doslova zářit. Svými výkony zastíníte ostatní kolegy. Nemusíte se však bát nepřejících pohledů. Vaši spolupracovníci si moc dobře uvědomují, že vaše úspěchy jsou výsledkem tvrdé práce. Budou vás za to velice respektovat.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Budete sklízet finanční odměny za své úsilí. A po právu. Nenechte se proto rozhodit závistivými řečmi kolegů a užívejte si zasloužené ovoce své práce. Pečlivě si promyslete, jak s penězi naložíte. V tomto ohledu byste se rozhodně neměli ukvapovat.

Kozoroh

Je dost možné, že se dnes budete cítit poněkud přepracovaní. Nechte proto veškerá důležitá rozhodnutí na jindy. Máte totiž sklon k ukvapenosti a je také pravděpodobné, že byste přehlédli důležité detaily. Raději se tedy věnujte nenáročným činnostem.

Vodnář          

Stanete se svědky protekce, což nebude nic příjemného. Nebojte se ozvat. Odvaha se cení a uvidíte, že váš cit pro spravedlnost a morální síla budou oceněny. Naštěstí umíte zachovat chladnou hlavu a vyjednávání vám nedělá problém. Umíte přesvědčit!

Ryby  

Pokud jste se pohádali s partnerem, věřte, že dusná atmosféra nebude trvat nijak dlouho. Bouřka odejde právě tak rychle, jako přišla, a vy si budete moci opět užívat pohodu a harmonii se svým milovaným protějškem. Na nesnáze velmi rychle zapomenete.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.