Horoskop na pondělí 22. ledna: Propojte práci s koníčky

Beran

Jste pod příznivým vlivem Marsu a všechno kolem vás jako by teď frčelo rychleji. Objevují se vůdcovské schopnosti, které většinou spíše pospávají, a vy se vrháte do svých záležitostí jako draci. Šarm, energie a vitalita jsou vašimi věrnými pomocníky.

Býk    

Máte plné zuby zaměstnání, ve kterém nevidíte žádný smysl? Jistě to vyžaduje notnou dávku odvahy, pokud se však pevně rozhodnete, že pro své sny uděláte cokoliv, nic není nedosažitelné. Propojte práci se svými koníčky, za námahu to bezpochyby stojí.

Blíženci          

Dneska jste přímo ve svém živlu. Jakmile se dostanete do formy, jste nezastavitelní. Využijte náhlého přílivu energie a pusťte se do úkolů, které jste dlouho odkládali. Využijte svého elánu i v milostné oblasti, máte šanci najít něco výjimečného.

Rak    

Hvězdy signalizují, že je vhodné zaměřit se na činnosti vyžadující výkonný mozek a nápady. Ochránkyně Venuše má však mírně zvýšený prst a svou opozicí našeptává, že věnujete mnoho sil a času okolí. Je hezké být vstřícní, ale co myslet i na sebe?

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Přestože na vzhledu a prvním dojmu bezpochyby záleží, není to ta nejdůležitější část namlouvání. Pokud hledáte vážný vztah, vězte, že jde o více než neodolatelný zevnějšek. Využijte předností a zaujměte opačné pohlaví charakterem a smyslem pro humor.

Panna 

Dnes se obejmete s velkým štěstím Jupiterem. Očekávejte úspěchy v oblasti vzdělávání, radost skrze děti, pracovní posun a také příležitost vyhrát. Nicméně nelze opomenout vliv konfliktního Marsu, který podstrkuje napětí v manželství a lásce.

Váhy  

Budete mít skvělou náladu a pocit životní harmonie a pohody. Je proto ideální den na to, abyste se zamysleli nad minulými spory a problémy. Pokud vám někdo křivdil, odpusťte mu. Dotyčný vám nechtěl ublížit, jen myslel pouze na sebe. Buďte velkorysí.

Štír     

Věřte své intuici. Dá vám směr, kterým byste se měli ubírat. Zejména v partnerských vztazích bude mít dnes ohromný význam. Spolu s vaší empatií a citlivostí vůči druhým tak zjistíte, co je nejlepší pro vás i pro váš protějšek. Nechte se vést.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Dnes na vás bude mít velký vliv planeta Jupiter. V praxi to znamená, že budete plni invence a tvůrčí energie, což lze velmi pozitivně využít. Nebojte se proto vyzkoušet věci, kterým jste se až doposud bránili! Tvořivosti a fantazii se meze nekladou!

Kozoroh         

Dnes zjistíte, že jste si s kolegy vypěstovali opravdu mimořádné vztahy. A to naprosto mimoděk, jen s pomocí své přirozené empatie a smyslu pro humor. Važte si toho, jaký vztah vznikl mezi vámi a spolupracovníky, a snažte se o něj i nadále pečovat.

Vodnář          

Opět jste jedničky. Prim hraje především styk s veřejností a bankovní sféra. Naopak Venuše má za lubem vás poškádlit a svým postavením na znamení Střelce způsobuje skřípot v lásce. Jen klid, ke konci dne darebnici zamáváte jako vítězové z náručí lásky.

Ryby  

Budete mít velkou šanci zjistit, zda vám byl partner nevěrný. Měly byste si však, drahé Ryby, ujasnit, zda takovou informaci chcete opravdu slyšet. Nezapomeňte, co všechno se tím může změnit. Navíc nikdy nemáte jistotu, že vám někdo nepodává lživé informace.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.