Horoskop na pondělí 24. července: Rozhodně byste se měli krotit!

Beran

Dnes se všechno točí okolo vás, milí Berani. Mluvte, pište, telefonujte. Vaše charisma a intelekt bude pro okolí neodolatelné. Začíná období, kdy vás komunikace může posunout směrem k vysněným cílům. Nebojte se pustit ani do hodně odvážných projektů.

Býk    

Milujete uznání a dnes si ho budete rozhodně moci naplno vychutnat, Býci. Rovněž můžete předvést své umění organizovat. Nebojte se přijmout výzvy, ale při tom nezapomínejte, že pokora je stejně důležitá, jako průbojnost anebo řídící schopnosti.

Blíženci        

Kratší cesty vám mohou přinést nové šance, tak se nevyhýbejte výletům a různým akcím, jako jsou třeba srazy nebo oslavy. Buďte vidět a ať je vás také slyšet. Než však promluvíte, přemýšlejte, i na tom, co řeknete, závisí, kdo a proč vás osloví.

Rak    

Zkuste se dnes zaměřit na to, abyste vždy pronikli do jádra všech řešených problémů, což by vám s vaší citlivou povahou nemělo dělat potíže. Vyhnete se tak nespravedlivým soudům a získáte pověst objektivního člověka, který nikdy nikomu neukřivdí.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Lev     

I když máte pocit, že věci okolo vás stagnují a nic se neděje, kroťte svou netrpělivost. Ukvapenost by vám právě teď mohla přinést problémy. Využijte tohoto období raději k přemýšlení nad vašimi plány a poraďte se o nich i s přáteli nebo rodinou.

Panna 

Komunikační problémy, které vás poslední dobou pronásledují, jsou zdrojem únavy a lehké nechuti do čehokoliv. Zkuste vydržet, milé Panny, každé těžší období jednou skončí. Planety se na vás zase budou usmívat a vy se budete těšit z jejich přízně.

Váhy  

Prožíváte rozporuplný měsíc. Na jedné straně vztahová i finanční pohoda, na straně druhé plno nedorozumění, průtahů a intrik v práci. Dnešek není výjimkou. Ještě že se můžete opřít o svou rodinu a blízké lidi, jsou pro vás teď něco jako poklad.

Štír     

Od počátku měsíce se potýkáte s nestabilní situací na všech frontách. Cítíte už určité vysílení a frustraci. To se podepisuje na vaší soustředěnosti, jste dost roztržití. Dnes to pociťujete opravdu hodně a těšíte se, až se na vás Mars v Panně zase usměje.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Většina planet stojí při vás, a tak je pro vás toto období celkem odpočinkovým časem, Střelci. Jste schopni se domluvit prakticky s každým, a navíc jste plní optimismu a radostného rozpoložení. Dnes si užívejte letních dnů a vůbec ničím se nezatěžujte.

Kozoroh         

Červenec vám kazí mnoho rušivých událostí, milí Kozorozi, a vaši pokojnou náturu už atakoval retrográdní Saturn i Neptun. Lidé v okolí vás popohání a stresují, dnes toho máte už docela plné zuby. Zatněte je a zvládnete to. Koneckonců, kdo jiný, když ne vy?

Vodnář          

Léto vás nabíjí příjemným neklidem a záležitosti týkající se práce a kariéry ustupují do pozadí. Máte chuť si užívat života a slunečných dnů a někde v hloubi duše doufáte, že vás potká nějaké příjemné dobrodružství. Jen dejte pozor na netrpělivost.

Ryby  

Tomu, co planety dopřávají tento měsíc vašemu znamení, by se bez nadsázky dalo říkat výsluní přízně. Trošku to drhne ve vztazích, kdy vám Venuše ve Lvu komplikuje porozumění s ostatními členy rodiny. I dnes těžko hledáte stejnou řeč v oblasti vaší kariéry.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.