Horoskop na pondělí 24. dubna: Dnes je ideální den na velké rozhodnutí

Beran

Dočkáte se zasloužené odměny. Svému zaměstnání věnujete mnoho času i energie a vaše snaha bude konečně korunována zaslouženými úspěchy. Budete se moci pochlubit vyšší pozicí i lepšími výdělky. Jste velmi ambiciózní a víte, jak dosáhnout svých cílů.

Býk    

Máte již nějakou dobu zálusk na koupi nemovitosti? Dnes je ideální den na velké rozhodnutí. Využijte svého obchodního talentu a přízně hvězd a neváhejte realizovat dlouho plánovanou investici. Přestože vám štěstí přeje, dobře si všechno promyslete.

Blíženci          

Jen málokdo se může pochlubit stejným obchodním talentem, jakým jste obdarováni právě vy. Naskytne se vám příležitost využít vašich výjimečných schopností a uzavřít obchod, na který už dlouhou dobu čekáte. Můžete dosáhnout všeho, po čem toužíte.

Rak    

Jste podnikaví a máte rádi jakékoliv dobrodružství. Dnes se ale raději držte zpátky a vyhněte se tak zbytečným komplikacím. Přestože se na váš instinkt můžete v naprosté většině případů spolehnout, tentokrát by vás mohl zradit. Mějte se na pozoru.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Chystáte se svou domácnost vybavit novým nábytkem a spotřebiči? Připravte se na to, že rekonstrukce vašeho domova nebude nejlevnější záležitostí. Spolu s partnerem však všechno hravě zvládnete. Zútulněte svůj příbytek a vytvořte pohodovou atmosféru.

Panna 

Máte plné zuby ignorace ze strany vedení i spolupracovníků? Věřte, že brzy se všechno změní. Jste pracovití, talentovaní a svědomití, díky čemuž se brzy dočkáte povýšení. V zaměstnání získáte větší pravomoci a všem ukážete, že stojíte za pozornost.

Váhy  

V práci budete sklízet samé pochvaly. Když se daří, tak se daří. Slávu si nenecháte pro sebe a nezapomenete ocenit také spolupracovníky, bez nichž by byly ony úspěchy nedosažitelné. Vaše skromnost způsobí, že vaše obliba v kolektivu prudce stoupne!

Štír     

Vaše chladné až nepřístupné chování protějšek rozhodí. Bude se totiž domnívat, že jde o důsledek jeho jistých činů. Proto odložte masku nezájmu a vysvětlete partnerovi, jak se věci mají. V opačném případě by mohla vzniknout zbytečně dusná atmosféra.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Pracovně dnes budete v plném zápalu. Připravte se proto na náročný den, který vám však dá mnoho zkušeností. Získáte cenné poznatky, které se vám budou velice dobře hodit v kariérním růstu. A nemyslete si, že si nadřízený vašeho odhodlání nevšimne.

Kozoroh         

Flirt se spolupracovníkem si raději odpustíte. Moc dobře si totiž uvědomujete, že dusná atmosféra na pracovišti za krátký románek nestojí. Proto celou situaci pojmete ryze pragmaticky a raději z potenciální milostné aférky vycouváte. A dobře uděláte.

Vodnář          

Peníze jsou na cestě! Nejde sice o nijak závratný obnos, přesto potěší a vytrhne vám trn z paty. Rozmyslete si proto pečlivě, jak s financemi naložíte. I když málokdy podléháte nákupním horečkám, tentokrát se hlídejte. Jste trochu impulzivní.

Ryby  

Jste nezadaní? V tom případě se dnes můžete připravit na osudové setkání! Chce to jen oči dokořán a dostatek odvahy požádat o to, o co stojíte. Vy si však málokdy necháte příležitost proklouznout mezi prsty, proto se nemusíte bát, že minete šanci.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.