Horoskop na pondělí 25. prosince: Vrhnete se do víru návštěv, užijte si to

Beran

První svátek vánoční pro vás bude trošku netradičně plný sexu a něžného mazlení. Vy budete ve své kůži a drahá polovička svolná, tak proč toho na plno nevyužít? Rodinné záležitosti s radostí odsunete na vedlejší kolej. Nač se zbytečně stresovat?

Býk    

Ačkoliv byste měli spíše odpočívat a užívat si rozkošného nicnedělání, vy budete intuitivně tíhnout k domácnosti a vrhnete se na úklid. To, že si ostatní ťukají na čelo, budete přehlížet a pojedete si po svém. Budete to brát jako druh relaxace.

Blíženci          

Budete rádi, že konečně bude trochu více času a budete si moci s protějškem popovídat o pracovních tématech a probrat s ním, co vše vás potkalo a co vás tíží. Ti nezadaní najdou také dobrého posluchače, ale dejte prostor i jemu, nebo vám uteče.

Rak    

První svátek vánoční se vrhnete do víru návštěv a nebudete vědět, jak si čas zorganizovat, abyste stihli úplně všechny. Budete ale obklopeni samými milými lidmi, a tak není divu, že budete muset nějakou návštěvu odložit na jiný den. Však ono se nic nestane.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude váš věrný průvodce celým rokem 2024. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev 

Dnešní den je vhodný pro komunikaci všeho druhu. Nemusíte se bát otevřít jakékoliv téma, všichni se do něj rádi zapojí a řeknou vám své postřehy. Pozorně jim ale naslouchejte, dozvíte se zprávy, které pro vás budou klíčové v budoucím rozhodování.

Panna 

Navštívíte své příbuzné a užijete si s nimi hromadu zábavy. Povyprávíte si o tom, co se od minulých Vánoc změnilo, a zavzpomínáte také na společné okamžiky. Nakonec si slíbíte, že se budete muset navštěvovat častěji, vždyť je to přece taková zábava.

Váhy  

Ačkoliv si budete moci užívat volna do sytosti, přistihnete se, že vám práce chybí. Bude to pro vás obrovské překvapení a velmi vás to zaskočí. Začnete přemýšlet o tom, že je něco špatně, a začnete hledat chyby, které bude potřeba začít napravovat.

Štír

Budete ve vánočním rozmaru a všechny blízké kolem sebe naladíte na stejnou vlnu. Užijete si radosti a veselí a to je to nejcennější, co můžete dát. S tímto pocitem budete i usínat a budete si přát, abyste se s ním i probouzeli. Nechejte se překvapit.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku těšit? Zjistěte to již nyní s vaším lednovým měsíčním tarotem!

Střelec

Atmosféra Vánoc vás dojme. Jiskry v dětských očích a radost všech příbuzných kolem vás bude naplňovat neskutečným štěstí. Rodina je pro vás vším, proto jste šťastní, když ji vidíte po hromadě a hlavně v dobré náladě. Pokocháte se tímto pohledem.

Kozoroh

Už poránu se rozhodnete, že dnes na nic nesáhnete a budete se celý den jen válet a jíst. Zaslouženého odpočinku si budete užívat dosyta, ačkoliv vás z úplného nicnedělání vyruší příbuzní. Nebude vám to však vadit a radostně je přivítáte.

Vodnář

Kouzlo Vánoc dnes dýchne i na ty, kteří neměli možnost si jich včera plně užít. Zejména mnohaletá manželství oživí svou každodennost a vnesou do svého vztahu trochu energie. I ostatní mají dnes skvělou příležitost oživit vztahy, Venuše je nablízku.

Ryby

Na přemýšlení dnes při svém nicnedělání budete mít spoustu času. Budete přemýšlet o duchovním podtextu svátků, dokonce ani nebudete lenit a najdete si nějaké čtivo na toto téma. Ti, kteří mají děti, jim pak s radostí budou přednášet, co zjistili.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.