Horoskop na pondělí 25. září: Ve vztazích máte zelenou!

Beran

Okolnosti vás donutí chovat se pomaleji, obezřetněji a více intelektuálně přemítat. Přece jen už vám zbrklé chování a neuvážlivé jednání přineslo nejednu starost navíc. Večer přeje romantice, neváhejte se jí oddat a vychutnat si pocit sounáležitosti.

Býk    

Nastal vhodný čas pro zajímavé obchodní tahy. Nejenže narazíte na zajímavé obchodní partnery, ale tito lidé vám dokonce půjdou na ruku a uvěří všemu, co jim řeknete. Máte jedinečnou příležitost uzavřít obchody, které by se vám jindy nevydařily.

Blíženci          

Věřte, že Jupiter má za lubem hrát ve velkém! Venuše nechce zůstat ve stínu a dohlíží na to, aby se váš bankovní účet slušně zakulacoval. Vaše investice se točí hlavně kolem vašeho zevnějšku, stejně tak kolem vzdělávání a zdokonalování sebe sama.

Rak    

Raději se vyhněte náročným pracovním zkouškám a co můžete, odložte. Nejenže se budete cítit vyčerpaní, ale ještě navíc při vás štěstí nestojí. Zato v lásce se můžete těšit na mazlivý protějšek a ve večerních hodinách si vychutnávat partnerovu náruč.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v říjnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

V zaměstnání budete spokojení jen tehdy, pokud se vám podaří rozvinout odborné technické znalosti, proto neváhejte a věnujte čas učení či rozšiřujícím kurzům. Jen tak nabudete dojmu, že pro svůj obor děláte maximum a jste ve své práci skutečně dobří.

Panna 

Nepromarněte finanční příležitosti, které vám předkládají na zlatém podnose! Venuše ve Lvu přizvukuje a napovídá, že výnosná pro vás může být činnost založená na duševních schopnostech a komunikaci. Jako zajímavé se jeví lékařství a taktéž výzkumná sféra.

Váhy  

Po pracovní stránce se vám začne lépe dařit. Nejenže vám vše půjde naprosto hladce, ale ještě si budete notovat jak se zákazníky, tak i s kolegy a nadřízenými. Zkrátka vás čeká naprostá idylka. Nezaměstnaní mají příležitost narazit na dobrou práci.

Štír     

Dnešní den je vhodný zejména pro investování a smělé pracovní činy. Nebojte se jít za nadřízeným s novými nápady, žádostí o zvýšení platu či jen s žádostí o dlouhodobou dovolenou. Do čeho dnes vložíte nějaký potenciál, to vám začne téměř ihned plodit.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Vaše autorita trochu stoupne díky zkušenostem, dobrým komunikačním schopnostem a ostrým loktům. Dnes si na vás nikdo nepřijde, vy totiž přesně víte, co děláte, a tvrdě si za tím jdete. Nejenže sklidíte obdiv, ale mnozí si z vás začnou brát i příklad.

Kozoroh         

Ve vztazích máte zelenou. V rodinných se vám podaří urovnat rozepře, v přátelských se budete cítit jistě a budete mít pocit, že jsou tu všichni pro vás, ale nejvíce se vám zadaří v těch partnerských, kdy se ve vztahu budete cítit jistě a milovaní.

Vodnář          

V oblasti financí nad vámi bdí ten nejspolehlivější pokladník, jímž je Saturn, a snaží se už po dlouhou dobu korigovat vaše výdaje. Toto vám dává schopnost rozeznat, komu můžete ve spojitosti s financemi důvěřovat. V tomto týdnu máte slušný rozjezd.

Ryby  

Ve vztazích to dnes bude poněkud pokulhávat, ale to jen kvůli vaší pracovní vytíženosti. Ovšem jen díky té začnete sklízet plody svého úsilí. Nejenže budete mít dobré finanční odměny, ale ještě dostanete spoustu příslibů nové práce do budoucna.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.