Horoskop na pondělí 26. prosince: Zklidněte mysl a odpočiňte si

Beran

Štěpánská koleda je hudbou minulých časů, vy si ale dnes klidně dejte dobrou husí pečínku se zelím a vypravte se spálit kalorie z dobrého oběda někam ven. Čerstvý vzduch vám udělá dobře a procházka prospěje vašemu zdraví. Tak se zvedněte z gauče.

Býk    

Ráno a dopoledne se vám bude chtít nejspíš jen tak odpočívat a vychutnáte si klid volného dne, odpoledne však může dojít k prudké změně. Pocítíte příliv elánu a smělosti a nejspíš si nenecháte nic líbit. Tvrdě budete hájit své názory proti všem. 

Blíženci          

Setkání s přáteli by mohlo být to pravé, co by vás rozptýlilo a zvedlo vám náladu. Můžete si popovídat o životě vesele i vážně a doplnit si zásoby pozitivní energie. Vypravte se za nimi anebo je pozvěte k vám domů. Užijte si příjemné společné chvíle.

Rak    

Po hektických posledních dnech přináší dnešek zklidnění. A to je přesně to, co teď potřebujete. Uvolněte se, udělejte si den podle svého a klidně třeba tak, že ho celý strávíte v pyžamu. Koukejte na filmy, čtěte knihu, meditujte nebo si zdřímněte.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Poslední dny byly hodně hektické a můžete se proto cítit trochu unavení. Vzpruhou pro vás dnes může být setkání s lidmi, kteří vás vždy dovedou spolehlivě rozesmát a pobavit. Anebo kniha či film, ve kterých najdete pohodový příběh. A filmové pohádky.

Panna 

Štěpánský koledník podle dávného říkadla na ledě upadl, ale vy si na něj dnes můžete jít pěkně zabruslit. Vyvětrejte se i se svými ratolestmi nebo vezměte přátele, bude legrace. Nemusíte celé svátky strávit doma, s cukrovím a televizními pohádkami.

Váhy  

Do ničeho se vám dnes nechce? Máte na to nárok. Udělejte si odpočinkový den, nikde není řečeno, že musíte vyrazit ven nebo na návštěvy. Jezte cukroví, pijte čaj, čtěte si nebo si povídejte s ostatními. Hlavně, ať se cítíte v pohodě a také uvolněně.

Štír     

Budete se dnes zabývat myšlenkami na své cíle. Dostanete velkou chuť na nový začátek a splnění všech vašich snů. Hvězdy vás přitom ve vašem úsilí podporují. Důležité je, abyste si stanovili mety, kterých je možné dosáhnout a stáli nohama na zemi.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Střelec

I když jste se na dnešní den těšili, skutečnost překonává vaše očekávání. Od rána se doslechnete jen příjemné zprávy a pokud některá bude přece jenom méně veselá, nepůjde o žádné velké drama. Zkrátka a dobře půjde o ukázkový vánoční den, jak má být.

Kozoroh         

Přesto, že jste plní energie, velmi rádi využijete tohoto svátečního dne k tomu, abyste si pěkně odpočinuli. Klidně zůstaňte doma v teple, natáhněte se na pohovku a nic neřešte. Maximálně to, co dávají v televizi, na jakém kanálu a v kolik hodin.

Vodnář          

Druhý svátek vánoční vás zastihne poněkud roztěkané. Budete mít lehčí problémy s koncentrací, a to vás naplní frustrací, protože byste podle vás měli být nyní v naprostém pořádku a skvělé kondici. To se zkrátka stává. A nebojte se, bude to dobré.

Ryby  

Máte v sobě neutuchající elán, a tak dostanete chuť pustit se do úkolů, se kterými si dosud nikdo neporadil. Vaši odvahu okolí nepochybně ocení. Hlavně se vy sami nepřeceňte, ať místo pochvaly nesklidíte spíše posměch anebo nelichotivou přezdívku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.