Horoskop na pondělí 26. února: Hvězdy vás dnes pořádně rozhodí

Beran

Dnes vás potrápí vnitřní nejistota. Nesnažte se ji ale řešit sami, jak je vaším dobrým zvykem. Bylo by to k vaší škodě, vyplýtvali byste velké množství energie. Pomůže vám podpora ze strany vašich blízkých, přátel a spolupracovníků. Zítra bude lépe.

Býk    

Věnujte dnes pozornost svému nitru. Mars ve Vodnáři podporuje sebepoznání, takže objevíte i takové stránky osobnosti, které jste zatím přehlíželi. To je dobře, protože právě jejich odhalení vám pomůže lépe poznat, co vám v životě chybí a sjednat nápravu.

Blíženci          

Pondělí nabízí šanci, jak se uvolnit a trochu odreagovat od událostí, které tento měsíc nejsou moc příjemné. Planety vám poněkud zatápí a snaží se vám klást do cesty překážky. Dnes přijde milá událost, třeba v podobě setkání s příjemným člověkem.

Rak    

Dnešní den v sobě ukrývá velký potenciál pro sjednání pořádku v důležitých oblastech vašeho života. Dostanete skvělý nápad, jak je možné vyřešit záležitosti, nad kterými už dlouho přemýšlíte. Tím se posunete vpřed a získáte inspiraci k dalším krokům.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Chopte se hned při pondělku iniciativy a pusťte se do zahájení důležité záležitosti. Chcete si přece plnit sny a jít si neochvějně za svými cíli. Je přitom úplně jedno, jestli se to týká práce nebo soukromého života. Nezapomínejte na tah na branku.

Panna 

Dnes vás dostihnou dřívější chyby a přešlapy. A také nedokončené úkoly. Jejich náprava a dořešení způsobí napětí a nepříjemné zdržení. To vás dost rozhodí, takže budete protivní na okolí a budete komentovat všechno, co není podle vašich představ.

Váhy  

Je důležité být dnes opatrní na své jednání. Hrozí nebezpečí, že některé věci uspěcháte. Raději si vše dopředu promyslete. Cokoliv vypustíte z úst nebo uděláte, to jde vzít zpět jen velmi těžko. Neuváženými kroky byste mohli zmařit všechny své šance.

Štír     

Zmocní se vás dnes frustrace a pocit, že jednání s ostatními lidmi vás vyčerpává. Jakoby vás okrádali o čas i energii. Možná očekávají maximální podporu a pomoc z vaší strany. Také vás může ovlivňovat jejich negativní myšlení. Ale rovněž i to vaše!

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Mnohé dosud potlačované a přehlížené povinnosti a problémy mohou nyní nečekaně vyplout na povrch a vyžadovat okamžité řešení. To vás bude stát více úsilí, než byste čekali. Ale budete mít vše vyřešeno a nemusíte se už bát kostlivců ve vaší skříni.

Kozoroh         

Přemíru energie tohoto období využijte k potřebným změnám ve svém životě. Máte sílu dokázat mnoho věcí a pociťujete ji i dnes, na samém počátku týdne. Vezměte to jako start a celých sedm dní usilujte o nastolení nového pořádku a životní harmonie.

Vodnář          

Do vínku jste dostali spoustu nejrůznějších schopností. Jste si jisti, že s nimi dobře nakládáte? Nenecháváte ležet ladem svůj talent, který by mohl zvýšit vaše příjmy? Dnes se nad tím zamyslete. Možná existuje činnost, kde byste jej mohli uplatnit.

Ryby  

Často se teď zamýšlíte nad minulými událostmi ve svém životě a plánujete věci budoucí. Chcete přitom být jak oporou pro své blízké, tak také naplňovat své sny. Pokud najdete vhodný kompromis, vůbec se to nevylučuje. Dnes se nad ním pořádně zamyslete.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.