Horoskop na pondělí 27. března: Nezadaným svítá naděje na nový vztah

Beran

Pondělí vám přinese podnikavost a vášnivost. To první se bude hodit zejména v zaměstnání, kdy nebudete mít do čeho píchnout. Nadřízený totiž ocení alespoň snahu. To druhé pak potěší protějšek. Už začínal mít pocit, že jste na něj dočista zapomněli.

Býk    

Práce se vám dnes příliš montuje do života a kazí vám dobrou náladu. Nevíte, od jakého konce začít a čím pokračovat. Měli byste ji hodit za hlavu a dopřát si prodloužený víkend plný odpočinku. V zaměstnání se bez vás nezblázní a vám to jen prospěje.

Blíženci          

Během pondělí vám nevyhovuje osamění. Zatoužíte po společnosti a zábavě. Není vyloučeno, že sezvete příbuzné a přátele a podniknete netradiční grilovačku nebo spolu vyrazíte do kina. Na programu vám nezáleží, hlavní je, že se kolem vás něco děje.

Rak    

Dnešek je ideálním dnem pro investice. Vyplatí se poslechnout rady zkušených a vložit finance do ověřených fondů. Zatímco mnozí Raci zhodnotí své úspory v bydlení, jiným vyhovují drahocenné kovy. Ať tak či tak, neměli byste je nechat ležet ladem.

MĚSÍČNÍ TAROT NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v dubnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Dařit se vám bude v pracovních záležitostech. V pondělí stoupne vaše schopnost podnikat a věnovat se rozvíjení pracovních nápadů. V odpoledních hodinách byste mohli narazit na vlivného člověka, jenž se vám bude hodit. Víte, že konexí není nikdy dost.

Panna 

Povinnosti v zaměstnání vás dnes nebaví. K tomu, abyste je mohli přehodit na vhodnější období, jste schopni vymýšlet neuvěřitelné scénáře. Byť si nadřízení myslí své, dovolí vám termín posunout. Můžete s chutí lenošit a nabírat síly na zbytek týdne.

Váhy  

Vaše schopnost soustředění se dnes vlivem blížících se Velikonoc snižuje. Znát to bude nejvíce na pracovních úkolech, které je nutné dokončit hned. Nebojte se požádat kolegy o pomoc a nadopovat se kofeinem. Půjde vám to alespoň o trochu lépe.

Štír     

Mnozí kolegové vám budou připadat afektovaní. V jejich společnosti se proto nebudete cítit dobře a raději se pustíte do individuálního trávení pracovní doby. Nejenom v práci si budete hlídat svůj klid a díky tomu vás dnes nic zásadního nevykolejí.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Nedělá vám potíž vyrovnat se s pracovním stresem. V zaměstnání dneska budete veselí a dobře naladění oproti ostatním kolegům. Díky tomu budete mít i lepší výchozí pozici pro vyjednávání s nadřízenými. Z výkyvů jejich nálad si proto nic neděláte.

Kozoroh         

V práci se dnes cítíte jako ryba ve vodě. Nechybí vám optimistická nálada a z nečekaných komplikací si nic neděláte. Vypadá to na poměrně pohodový pracovní den. Ani kolegové vám nebudou házet klacky pod nohy, naopak vzájemné vztahy ještě utužíte.

Vodnář          

Postavení Slunce v Beranu vám přinese spoustu příjemného. Nejcitelnější to bude na milostném poli. Nechybí vám sex-appeal, díky němuž okouzlíte jakoukoliv osobu, na kterou jen pomyslíte. Nezadaným svitne naděje na nový vztah.

Ryby  

Nebudete se moci dostat do pracovního nasazení. Jste lenivější a nejraději byste celý den koukali z okna nebo se věnovali soukromým záležitostem. Snažte se alespoň před nadřízenými vypadat zaneprázdněně. Dnes by vaše lenošení neskousli bez poznámky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.