Horoskop na pondělí 27. listopadu: Dobrá zpráva vás nabije pozitivní energií

Beran

Zrozenci ve znamení Berana, kteří pracují v oblasti zdravotnictví, budou prožívat výjimečně úspěšný den. Přestože je vaše zaměstnání vyčerpávající jak fyzicky, tak psychicky, dobré zprávy vás nabijí pozitivní energií. Budete si užívat pohodu a klid.

Býk    

Úplněk otevře téma vaší osoby, vašich myšlenek, plánů i pocitů. Zkrátka se dotkne toho nejniternějšího ve vás a přinutí vás podívat se na vaše soukromé plány realisticky. A také si případně stanovit nové. Posílí i vaše osobní charizma a empatii.

Blíženci          

Svit úplňku ve vašem znamení ozáří věci, které existují, ale byly drženy dlouho mimo pozornost. Ty se v období do následujícího úplňku mohou dožadovat řešení. Nebraňte se tomu. Co vyřešíte teď, nebudete s sebou vláčet dál. Přinese vám to konečně pocit pořádné úlevy.

Rak    

Měli byste vyrazit mezi lidi. Podle energií dnešního úplňku v Blížencích byste mohli potkat někoho, s kým si padnete do noty. Mohlo by to znamenat počátek dlouhodobého přátelství nebo kvalitního vztahu. Přesto buďte raději opatrní a nenechte se lacino zblbnout.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah na věky, nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Úplněk zahájí období, kdy můžete dosáhnout výrazných změn k lepšímu ve své kariéře. Objeví se noví lidé, možnosti a okolnosti. Budete také velmi výrazní a nebude možné vás přehlédnout, což vám dopomůže k dalším výhodám. Můžete si hodně polepšit.

Panna 

Za nadstandardní pracovní výkony, které jste v posledních týdnech předvedli, se dočkáte zasloužené odměny. Nadřízený je sice občas nevypočitatelný, pokud však vidí, že se práci věnujete naplno, věřte, že vás brzy čeká povýšení. Dokáže to ocenit.

Váhy  

Pondělní úplněk se svými paprsky zaměří na majetek, který sdílíte s někým dalším, například s partnerem. Také to, co patří jenom vám nebo jemu, bude na programu příští dny. A nejspíš budete řešit i nějaké téma ze sexuální oblasti. Připravte se na to.

Štír     

Kulatý měsíc v Blížencích může způsobit, že nejen dnes, ale i v nadcházejícím období budete vehementně soutěžit o moc v partnerském vztahu i vztazích s klienty a obchodními partnery. Bude to tak trochu kdo s koho. Očekávejte zvýšené napětí.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v adventu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Vědcům, technikům a programátorům narozeným ve znamení Střelce se dnes bude výjimečně dobře dařit. Přestože jste měli náročný týden, nepocítíte žádnou únavu, a naopak se pustíte do nového projektu. Výsledky vaší práce přinesou v budoucnu mnohé úspěchy.

Kozoroh         

Úplněk v Blížencích vnese harmonii do vašeho milostného vztahu. Dnešek tak bude den plný vzájemné náklonnosti a vřelých citů. Ideální by bylo tento stav samozřejmě zachovat co nejdéle. Vyhnuli byste se spoustě emočních dramat. Ale i ta k životu zkrátka patří.

Vodnář          

Dnešní plný měsíc si posvítí na záležitosti týkající se rodiny a domova. Může se objevit také téma koupě či prodeje domu nebo bytu. Do dalšího úplňku budou tyto věci otevřené a budou ovlivňovat váš život. Musíte je proto řešit, ať chcete nebo nechcete.

Ryby  

Svit Luny ve fázi úplňku vám ukáže, že bude třeba řešit některého z vašich sourozenců. A také jistý písemný materiál, jehož jste autorem nebo spoluautorem. Každopádně budete mít o emoce postaráno nejenom dnes, ale až do dalšího úplňku. Vy to zvládnete!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.