Horoskop na pondělí 27. února: Neztrácejte hlavu!

Beran

Den se ponese už v lehce karnevalovém duchu, a i když vás třeba na podobné slavení neužije, zkuste se podívat, jak se naši předci dříve bavili, a zauvažovat, co by se s tím dalo dělat dnes. Váš partner by ocenil nějaký nový podnět ve vašem životě.

Býk    

Nemarněte dnes čas s těmi, kteří si vašeho času evidentně neváží. Raději se věnujte těm, kterým je s vámi dobře a vám s nimi také. V práci si vybírat nemůžete, tak se snažte být milí na všechny rovným dílem. Doma nezapomeňte na nějaký větší rest.

Blíženci          

Myslete dnes na to, co ještě potřebujete v životě vylepšit. Pokud totiž budete stále hledět jenom na to, co a jak by mohlo být, a nic proto neuděláte, začne vás to rozčilovat. Jednejte a uvidíte tu spokojenost. Blízcí vás podpoří ve všech směrech.

Rak    

Studium má v pondělí zelenou. I když to zní jako klišé, chopte se knih, a jste-li studenti, pak se pilně učte, a pokud ne, dejte se na samostudium. V každém případě vás to obohatí a do budoucna může i kariérně posunout. Dnešek bude přát rovněž setkávání.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

I když si nemusíte být jistí, zda existují šťastné náhody, dnešek se vás o tom bude snažit přesvědčit. Tak se nechte přesvědčovat, protože to bude stát opravdu za to. A nebojte se o svou radost s někým podělit. S někým, kdo vám je velmi blízký.

Panna 

S domácími mazlíčky si budete trochu lámat hlavu, protože by potřebovali ideálně převychovat. Jenomže nebudete mít tolik času, abyste se do něčeho většího pustili. Tak jim aspoň trochu vyměřte mantinely. V práci vás budou nahánět kvůli maličkostem.

Váhy  

Dnes si udělejte čas na vaše ratolesti. Jsou témata, která jim evidentně leží v hlavě a která by s vámi rádi probrali. A nemějte za zlé partnerovi, že to nechává na vás. Ostatně jsou věci, o kterých se s nimi zvládnete rozhodně bavit lépe než on.

Štír     

Samota vám dnes nebude svědčit a pokusíte se s ní něco udělat. Neznamená to, že byste museli první známost hned pozvat do bytu, ale užít si večer v prima společnosti byste potřebovali už jako sůl. Nezapomínejte ale na opatrnost a neztrácejte hlavu!

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Slunce ve znamení Ryb dnes přináší varování. Zapomeňte na nějaké výčitky kvůli minulosti, a to jak v práci, tak i doma. Mohli byste rozdmýchat ohně sváru, které by hořely ještě dlouho. Pokud vás tíží některé věci, raději je proberte bez výčitek a emocí.

Kozoroh         

Někomu můžete udělat radost malým dárkem, a i když si nebudete jistí do poslední chvíle, jeho radost vás nakonec příjemně překvapí. Nebojte se experimentovat – v práci i doma. Nepřekračujte nařízení, ale přijďte s trochu novými nápady a podněty.

Vodnář          

Nebudete moci uvěřit nějakým pracovním zprávám, které si k vám najdou cestu jaksi mimochodem, a vy si nebudete jistí, co si o nich máte myslet. Měli byste si ideálně situaci nejprve důkladně zmapovat a teprve potom zaujímat stanovisko. V lásce bude klid.

Ryby  

Nemějte dnes velkou péči o někoho, kdo vás jenom využívá, když potřebuje. Ne že byste hned museli přerušit všechny kontakty, ale mějte také svou cenu. V lásce se naopak můžete uvolnit a pěkně si užívat oné kouzelné moci vaší velké společné lásky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.