Horoskop na pondělí 29. ledna: Změna přinese dobré výsledky

Beran

Pondělí je pro vás silným dnem, neboť vašemu vládci Marsu se stále líbí v mocném znamení Kozoroha. Jeho vliv vás bude provázet po celý dnešek. Máte výraznou schopnost prosazovat svou vůli a získat respekt dokonce i u velice významných lidí.

Býk    

Do dnešního dne vstupujete s četnými esy v rukávu. Vaše patronka Venuše na vás hází ty nejslastnější pohledy. Ptáte se, co má za lubem? Bývá nazývána malým štěstím. Počítejte, že prožijete kýženou spokojenost a mnohé se vám podaří, hlavně v lásce.

Blíženci          

Máte pocit, že víkend utekl dříve, než jste si ho vůbec stačili pořádně užít? Dnes budete mimo formu a práce vás bude opravdu štvát. Snažte se překonat svůj pesimismus a donuťte se k aktivnějšímu přístupu. S lepší náladou vám všechno půjde od ruky.

Rak    

Máte před sebou velmi kreativní a vášnivý den, Marsova podpora je vám totiž stále v patách! Jeho brouzdání znamením Kozoroha je pro vás symbolem intenzivních vztahů a vzrušujících okamžiků. Bude to prostě spanilá jízda a vás to bude hodně bavit.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte zimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Co se týče vás, milí Lvíčci, je dnešek podobný houpačce - jednou nahoře, jednou dole. Můžete dosáhnout úspěchů, ale stejně tak se můžete ocitnout i v prekérních situacích, nicméně žádné lekání se! Všechno zvládnete nakonec na výbornou.

Panna 

Milé Panny, nyní přichází váš den. Jedná se o vaše nejromantičtější a nejkreativnější období z celého roku. S Venuší v přátelském Kozorohu vaše duše plesá, tato kouzelnice přeje nejenom citům a mezilidským vztahům, ale také i celkovému štěstí.

Váhy  

Pro vaše vzdušné znamení se dnešek rýsuje jako v podstatě šťastný den. V první polovině dne to sice může trochu zaskřípat v rodinných vztazích, ale jinak se nacházíte na vrcholu svých životních potěšení. Tak si to užívejte vskutku plnými doušky.

Štír     

Dnešek je pro vás, mysteriózní Štíři, hodně intenzivním dnem, neboť vám dodává energii samotný Mars. Vaše znamení je pro něho téměř domovinou, proto s vámi zůstává dlouho. Jeho přínosem je síla a připravenost smést potíže a případnou náladovost.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v únoru těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Nastává období, kdy jste vy sami zodpovědní za své štěstí a máte moc změnit to, co je ve vašem životě nepříjemné! Pozdější provedení změn by mohlo být obtížnější, nyní je správný čas. Je to dobrý den na vydělávání peněz, vaše chytré hlavičky zabodují!

Kozoroh         

Téměř celý den stojíte na piedestalu popularity a těšíte se z pozornosti ostatních. Intelektuální Merkur putuje vašim znamením a zaručuje úspěch ve všem, co vyžaduje komunikaci a solidní přípravu. Pokud jeho vliv berete vážně, vyděláte na tom.

Vodnář          

Necítíte se dobře? Pokud nejste spokojeni s tím, jak vypadáte, věřte, že je jen ve vašich silách s tím něco udělat. Změna bezpochyby vyžaduje velkou dávku vůle a snahy. Výsledek však bude stát za to a sebevědomí z vás udělá nového, lepšího člověka.

Ryby  

I když svou práci nadevše milujete a věnujete jí veškerý čas i energii, měli byste se zastavit a dát si chvíli pauzu. Volný den si víc než zasloužíte. Vyrazte si dnes na nákupy či do společnosti a roztočte to. Život není jen o práci, naučte se bavit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.