Horoskop na pondělí 30. října: Podaří se vám vyjednat spoustu věcí

Beran

V pondělí se připravte na rychlý rozjezd a příliv událostí. Budou se hrnout jedna za druhou. Abyste se v nich neztratili, budete mít tendence snažit se vyřídit jednu za druhou co nejdříve. To by mohlo vést k chybám, tak dávejte pozor na zbrklost.

Býk    

Na dnešním dni se od rána podílí spousta rušivých událostí. I když nemusí jít ve většině případů o nic zásadního, stejně se to podepíše na vaší náladě. Ani lidé okolo vás nebudou moc příjemní. Pomyslíte si, že jste snad neměli vstát ráno z postele.

Blíženci          

Zrozencům ve znamení Blíženců, kteří pracují v oblasti zemědělství a obchodu, se dnes bude výjimečně dobře dařit. Po příjemně stráveném víkendu se budete cítit plni energie a motivace. S nadšením se pustíte do práce, což brzy přinese kýžené výsledky!

Rak    

Možná dnes dostanete nějaký slovní šťouchanec od vašich blízkých. Nemůžete se divit, máte na ně stále méně času. Buď jste v práci, nebo se věnujete vlastním zálibám a koníčkům. Doma se vyskytujete jen minimálně. Sami cítíte, že to budete muset změnit.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Lev     

Uran v pozitivním trigonu s Plutem vás donutí věnovat pozornost komunikaci. Bude třeba, abyste mluvili, psali, telefonovali. Díky tomu se vám podaří vyjednat spousta věcí, ale i získat určité výhody, např. výrazně výhodnější obchodní podmínky pro firmu.

Panna 

Budete se dnes potýkat s komunikačními problémy. Dopoledne se vám ještě bude jakž takž dařit je zvládnout, odpoledne ale začnete cítit docela velké vyčerpání. Omezte proto zejména mluvení na nezbytné minimum a neřešte to, co ještě můžete odložit.

Váhy  

Vaše charizma a intelektuální schopnosti dnes zapůsobí na vaše okolí naprosto neodolatelným způsobem. Nepodceňujte hlavně komunikaci s okolím, je v ní totiž klíč k tomu, abyste si naklonili důležité lidi, a získali tak umetenou cestičku k úspěchu.

Štír     

První den pracovního týdne vás zastihne poněkud zasněné. Nejste schopni se vzpamatovat z víkendu. Anebo za tím stojí fakt, že jste museli po dvou dnech zase brzy vstávat? Každopádně se vám do ničeho nebude chtít a budete dnes celkem nepoužitelní.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte podzimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Dopoledne se budete držet toho, co znáte, a věnovat se rutinním postupům. Druhá polovina dne přinese události, které vzbudí váš zájem. S chutí opustíte stereotyp. Vaše znamení nesnáší nudu, proto budete vděční za věci, které ji rozptýlí a osvěží vás.

Kozoroh         

Planety se dnes podepíší na vaší koncentraci, budete nesoustředění a roztěkaní. Nebudete se cítit dobře a budete vyděšení a frustrovaní, protože je teprve pondělí a měli byste po víkendu hýřit energií. Nebojte se, věci se zase brzy dají do pořádku.

Vodnář          

Týden začíná poněkud rozporuplně. Na jedné straně zavládne pohoda ve vztahu a také financích, na druhé straně se nemusí tak úplně dařit v oblasti kariéry a ve vašem stávajícím zaměstnání. Během následujících dní věci ale vykrystalizují a uklidní se.

Ryby  

Dnes si zřejmě naplno užijete uznání okolí. Předvedete se v plné parádě a ukážete, že si s věcmi umíte vždy poradit. Neleknete se výzvy, která se před vámi objevila. Hrdě ji přijmete, odhodlaní se s ní statečně poprat. A vy to rozhodně dokážete!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.