Horoskop na pondělí 4. března: V novém týdnu máte hromadu energie

Beran

I do dalšího pracovního týdne vstupujete plni energie. Planety vás chrání a podporují, a tak se nemáte čeho bát a můžete se směle pustit do všech úkolů, které vám pondělí připraví. Nezapomínejte ale ani na odpočinek, nejlépe aktivní sport. Tento den je pro vás o sebepoznání. Podpořte osobní růst. 

Býk    

Už několik dní pociťujete překvapivý nárůst energie a inspirace. Daří se vám, na co sáhnete. S vaší pověstnou pracovitostí však zacházejte opravdu opatrně a nezapomeňte odpočívat. Energii budete potřebovat i na milostný život, záříte totiž jako hvězda.

Blíženci          

Máte plno elánu do nového pracovního týdne, milí Blíženci. Vaše myšlenky jsou však trochu roztěkané a nevíte, co dělat dřív. Zklidněte se a stanovte si plán priorit, bude se vám pracovat lépe. Nejlepší relaxaci dnes naleznete v kruhu své rodiny.

Rak    

Pracovní týden začíná klidně. Máte energii a dovedete pracovat systematicky, čehož si nadřízení váží. Může vás čekat i změna v práci. Překvapivě se teď necítíte moc dobře na svém nejoblíbenějším místě, tedy doma. Netrapte se tím a užívejte si kulturu. Zajděte si třeba do kina.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Dnes vás čeká den jako z pohádky, milí Lvi. Řešení finančních záležitostí by sice pro jiná znamení mohlo znamenat stres nebo nudu, ale vy máte peníze moc rádi, a tak vám vyřizování okolo hypoték, půjček, společných peněz nebo majetku přináší radost. Měli byste se ale zaměřit na komunikaci.

Panna 

Nový týden vás může ještě zastihnout rozmrzelé. Neklesejte ale na mysli, vše je na dobré cestě k vylepšení. Dostanete do cesty tolik hvězdných pomocníků, že se budete úplně vznášet. V očekávání příjemných změn si zatím urovnejte své věci. Věnujte se svým emocím.

Váhy  

Do nového týdne jste se sice probudili docela svěží, neplánujte si ale náročný program. Hvězdy vás moc nepodporují, a tak je načase se stáhnout a podívat se do vlastního nitra. Nemáte ani společenskou náladu, nejlepším přítelem jste si vy sami.

Štír     

Hlavním tématem posledních dní je pro vás plodnost. Hvězdy rozevírají ochranné ruce nejen nad plozením dětí, ale také nad vznikem uměleckých děl. Ať už se jedná o plody vaší lásky, nebo uměleckého vzepětí, přinesou vám v budoucnosti jen a jen radost. Soustřeďte se na péči o sebe.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Radujte se! Po krátkém zastavení nad otázkami kariéry a domova vás čeká období plné zábavy, dobrodružství a pohybu, hraví Střelci. Veselostí a rozpustilostí kolem sebe rozséváte dobrou náladu a všichni vaši společnost vítají. Jste opět ve svém živlu.

Kozoroh         

Kozorozi, probudili jste se do úspěšného dne. Kariéra se v posledních dnech stala hlavním tématem vašich myšlenek a zdá se vám, že je čas zvýšit příjmy. Dnes máte skvělé vyhlídky k jednání na úřadech a také navazování nových obchodních kontaktů. S kolegy vám vztahy kvetou jedna radost.

Vodnář          

Vítejte ve svém šťastném dnu, pilní Vodnáři! Práce, které se teď tolik věnujete, začíná přinášet své plody a finanční situace nabírá skvělý kurz. Ve vztahu bude napětí, večer se ale vše vyřeší. A pokud jste nezadaní, na obzoru se může objevit nová láska. Hvězdy vám přejí, užívejte si.

Ryby  

Další úspěšný den začíná, milé Rybky. Tato doba přeje novým začátkům a dokončení stávajících projektů. Přepadá vás ale také touha rozšířit si vzdělání a kvalifikaci. Úspěch slibuje studium jazyků, řidičský kurz nebo třeba večerní přednášky o umění. Měli byste ale krotit své ego, někdy je neúnosné.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.