Horoskop na pondělí 5. června: Hvězdy předvídají velké hádky

Beran

O financích byste neměli příliš uvažovat. Přicházejí k vám samy o sobě snadno a rychle, bez velkých snah a nátlaků. Půjde tedy o radostný čas, ve kterém můžete hodně vydělat i utratit. Tak si tuto krásnou rovnováhu užijte a ničím se nestresujte.

Býk    

Venuše dnes přechází do znamení Lva a vám nezbude nic jiného než svou pozornost od druhých obrátit alespoň pro jeden den také k sobě! Věnujte se koníčkům, sebešlechtění nebo milostným hrátkám, kterými si dodáte potřebné sebevědomí.

Blíženci         

V oblasti peněz se vám daří velmi nadprůměrně. Všechno si ale vyděláváte svou inteligencí a průbojnou vyřídilkou. Nic vám nepřichází samo od sebe jako některým vašim známým. Jste si toho vědomi, a proto se snažíte o další mocný rozkvět svojí kariéry.

Rak    

V rámci podnikavých aktivit se vám příliš nedaří. Budete vždy o kousek za vašimi konkurenty či kolegy, kteří vám případné dobré obchody vyfouknou před očima. Nezbude vám než nechat věcem volný průběh. Uvidíte, že vaše zakázka nakonec přijde.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Po stránce finanční jste na tom dobře. Jde vám na ruku Saturn, který vám ze znamení Ryb přihraje mnoho nových obchodních smluv, a tudíž i nových finančních zisků. Připadáte si navíc v dokonalé formě, kterou rovněž umíte dokonale využít pro obchod.

Panna 

Je třeba se připravit na citový náraz! Venuše přechází do ohnivého znamení Lva, a to způsobí třeskuté hádky. Bude pro vás velmi těžké neprezentovat se hystericky, ale zkuste se alespoň částečně držet zpátky, jinak partnera spíše vyděsíte. Vše se časem uklidní!

Váhy  

V zaměstnání se chováte, jako kdyby sama práce byla vaším záchranným majákem, který vám umožňoval najít správný kurz. Jestliže máte vztahové nejasnosti, pravděpodobně to je důvod, proč se uchýlíte naplno k pracovním aktivitám, které vás těší a nabíjí.

Štír     

Doma se budete tvářit nevrle, protože vám ostatní připadají málo pracovití, nedostatečně přemýšliví, čestní, otevření, málo nadšení pro své koníčky, děti. A tak dále. Na to, jak byste ale po vyslovení svých výtek přišli vy jim, netřeba odpovídat.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

V oblasti peněz jste velkorysí a nejvíce vydáváte na chod domácnosti. Na všechno ale potřebujete zprostředkovatele, od základního pojištění domácnosti po náročnější úklid všech prostor. Děláte to pro to, abyste se nemuseli zabývat jednotlivostmi.

Kozoroh         

Venuše, která se dnes posouvá do Lva, radí, abyste se zaměřili na aktivity, kterými jste doposud trochu pohrdali. Věnujte se módě, lechtivému milostnému koketování a vůbec si dopřejte trochu více svobody než v poslední době. Zasloužíte si to!

Vodnář           

Vaše finanční noční můra se začíná drobnými krůčky konečně vzdalovat, protože příjmy počínají po delší době převyšovat pozvolna vaše výdaje. Vy se díky tomu dostáváte z dluhů, a někteří z vás dokonce začínají bohatnout. Jste moudří a víte, jak na to.

Ryby  

Vaše příjmy mají poslední dobou, a zvláště dnes, spíš klesající charakter. Projdete mnohými jednáními ohledně peněz, benefitů a nových zakázek. Každé jednání bude vyznívat v optimistickém duchu, jenže vy budete skeptičtí na to, abyste se radovali.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.