Horoskop na pondělí 6. března: Neberte v práci všechno na sebe

Beran

První pracovní den vám dá pořádně zabrat. Naštěstí vidíte v povinnostech i tu lepší stránku, proto vás maximálně baví. Motivací jsou pro vás nejenom finance navíc, ale hlavně společenské uznání. U nadřízených i kolegů získáte neotřesitelné postavení.

Býk    

Mile vás zaskočí dobrá zpráva v zaměstnání. Za dobře odvedenou práci získáte příslib finančního přilepšení, nebo dokonce možnost kariérního růstu. Budete si všímat hlavně toho, co leží na stole vám. A veškeré problémy kolegů necháte v jejich režii.

Blíženci          

V nynějším partnerství uvidíte budoucnost. S protějškem vám to momentálně perfektně klape a umíte si společné soužití představit. Rozbouřené emoce si nenecháte pro sebe a dáte své polovičce najevo, co si o ní myslíte. Vypadá to na příjemnou budoucnost.

Rak    

Prací budete v začátku týdne naprosto zavalení. Budete mít spoustu úkolů, které je třeba stihnout, nadšení pro věc vám to však nevezme. Motivuje vás vidina lepší kariérní pozice a možnost tučnějšího přivýdělku. Jste optimisté a vidíte to pozitivně.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

V žilách vám koluje neuvěřitelná energie. Pokud ji proměníte v pracovní zápal, uděláte nejlépe. Stihnete dokončit tolik restů, že z toho půjde méně výkonným kolegům hlava kolem. Také v podnikání se díky elánu můžete posunout o pořádný kus dopředu.

Panna 

Pracovně vás v pondělí čeká nepřekonatelný den. Daří se vám každá věc, na kterou se vrhnete, a většina kolegů vám nesahá ani po kotníky. Nadřízení si vás během dne předchází a dočkáte se také slovního ocenění. Na to finanční ještě musíte počkat.

Váhy  

V pondělí jste rozverní jako malí školáci. V zaměstnání i soukromé sféře jste tvůrčí a hraví a neschází vám ani ohromný smysl pro humor. Ten se bude hodit hlavně v mezilidských vztazích a navazování nových známostí. Opačné pohlaví odzbrojíte smíchem.

Štír     

Svými úspěchy si budete stoprocentně jisti. Od samého rána vám neschází dobrá nálada ani elán do dalších pracovních bojů. Podnikatelé se zaměří na vylepšování vztahů s klienty. Máte plán, díky němuž vám profesionální komunikace půjde jedna báseň.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaši dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

V práci se objeví drobné trhliny a nedokonalosti. Zřejmě se vám nakupilo více povinností z minulosti a dostáváte se časově do presu, nebo jste naopak zlenivěli. Bude lepší se nijak zvlášť neprojevovat, aby se nadřízení nestarali o víc, než je nutné.

Kozoroh         

Váš život naprosto ovládne pocit zamilovanosti. Ať jste na svůj ideál narazili teprve nedávno, jste zamilování platonicky, nebo žijete v dlouhodobém partnerském vztahu, budete se vznášet několik metrů nad zemí. Spokojenost v lásce vám dobije baterky.

Vodnář          

Saturn je dnes poslední den ve vašem znamení a to je ideální pro podnikání. Vytváří správné podmínky pro vybudování prosperující společnosti a její upevnění na trhu. Dnes byste také mohli objevit způsob, který by zachránil krachující živnost.

Ryby  

V zaměstnání dnes budete nezvykle hlasití. Své myšlenky a potřeby vyjádříte i před nadřízenými a nebudete si brát servítky. Doufáte, že se tím napjatá situace vylepší, ale neměli byste brát veškerou zodpovědnost na sebe. Kolegové také nejsou němí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.