Horoskop na pondělí 6. února: Připravte se na výbuch emocí

Beran

Oživte svůj vztah. Přestože jste jak vy tak i partner spokojeni, nový impuls by vám jistě prospěl. Není třeba radikálních změn. Stačí, pokud si pro svou milovanou polovičku připravíte překvapení ve formě romantického večera. Užijte si noc plnou vášně.

Býk    

Připravte se na dlouhý den v zaměstnání. Máte práci, která vás baví, nejste do ní ale zrovna zapálení a podle toho také vypadá vaše pracovní nasazení. Pokud si však chcete udržet místo, budete muset přidat. Podejte výkony, které se po vás vyžadují.

Blíženci          

Zatoužíte po novém vybavení domácnosti. Nezapomeňte ale, že je nutné občas přemýšlet také o finanční stránce věci. Zvažte proto priority a rozhodněte se pro variantu, která bude nejlepší pro celou rodinu. Některé věci budou jednoduše muset počkat.

Rak    

Konečně jste se dočkali kýžených změn v zaměstnání. Vaše prosby byly vyslyšeny a vy byste teď měli vyvinout veškeré úsilí a dokázat, že vaše návrhy na inovace byly odůvodněné. Máte šanci propracovat se ke kariéře svých snů, nepromarněte příležitost.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah na věky nebo jde jen o krátkodobou známost?
Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Dnes bude na pracovišti pěkně dusno. Po krátkém víkendu je mnoho spolupracovníků špatně naladěno a váš věčný optimismus tomu nepomáhá, ba naopak. Snažte se soustředit na sebe a raději se držte zpátky. Zbytečně by mohlo dojít k nepříjemnému konfliktu.

Panna 

Jste spontánní a rádi si užíváte. Přestože ve flirtováním s opačným pohlavím nevidíte nic jiného než nevinnou hru, vaše milovaná polovička na to má jiný názor. I když se vám reakce partnera zdají občas přehnané, tolerujte jej a kroťte své vášně.

Váhy  

V práci po vás bude kdosi chtít, abyste mu pomohli. Pravděpodobně půjde o nového kolegu. I když máte svých povinností nad hlavu, buďte velkorysí a poraďte dotyčnému se vším, s čím si nebude vědět rady. Týmová spolupráce je velmi důležitá pro všechny.

Štír     

Máte za sebou období rodinných sporů a konfliktů. Dnes se však konečně vyřeší i ten poslední problém a doma zavládne atmosféra pohody a vzájemné podpory. Důvěra, která mezi vámi nyní panuje, je téměř hmatatelná. Snažte se, aby vydržela co nejdéle.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Máte všeho dost a dnes pohár vaší trpělivosti přeteče. Výbuch emocí, který bude následovat, překvapí jak vás, tak vaše nejbližší. Pozor, abyste v záchvatu vzteku neřekli něco, čeho byste mohli později litovat. Snažte se ovládat a komunikovat rozumně.

Kozoroh

Některé vaše dnešní nezdary jsou dány především nespolehlivostí vašich kolegů, přesto padne vina na vaši hlavu a vy se budete cítit po právu poškozeni. Přestaňte se ale litovat a raději se zamyslete nad tím, jak podobným situacím v budoucnu předejít.

Vodnář          

V zaměstnání vám svitne naděje na kariérní povýšení, přesto se neradujte předčasně. Pracujte na sobě i přesto, že úspěch je téměř zaručený. Nikdy totiž nevíte, kdo další pokukuje po vašem místě. Raději se proto mějte na pozoru a předveďte maximum.

Ryby  

Dnes se připravte na velké pracovní nasazení. Pondělí kvůli tomu nebude patřit k nejpohodovějším dnům, na druhou stranu však uděláte dost důležité práce a budete mít slušně nakročeno ke skvělým kariérním výsledkům. Každý úspěch vyžaduje tvrdou práci.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.