Horoskop na pondělí 8. dubna: Dnes vás čeká velké překvapení

Beran 

Už jste si mysleli, že zůstanete sami? Vaše trpělivost se vyplatila a vy jste konečně našli někoho, s kým chcete strávit zbytek života. Vše klape a vy jste na to patřičně hrdí. Podělte se o svou radost s přáteli a rodinou! Budou ji sdílet s vámi.

Býk    

Nenechte si pokazit večer proto, že jste se báli promluvit si o problému. Pokud nebudete ve vztahu dostatečně otevření, mohlo by dojít k nepříjemným nedorozuměním. Nebojte se upřímně říct, co si myslíte. Berte v potaz partnera a dělejte kompromisy.

Blíženci          

Peněz není nikdy dost a vy to víte až moc dobře. Dnes se vám naskytne jedinečná pracovní příležitost. Neváhejte a i za cenu několika hodin práce navíc se chopte šance. Přivyděláte si tak velice slušné peníze. Nikdy nevíte, kdy se vám budou hodit.

Rak    

Poslední dobou máte mnoho práce a váš partner se cítí zanedbávaný. Udělejte si na něho trochu času a věnujte se mu. Každý přece potřebuje pozornost a důkaz lásky ze strany svého protějšku. Dokažte drahé polovičce, že umíte držet slib. Potěšíte ji!

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Dobře si uvědomujete svoje kvality. Do určité míry je sebevědomí přitažlivé, avšak jak se říká, všeho s mírou. Připusťte si, že jsme přece jen lidé a že nedokonalost patří k životu. Pokud slevíte ze svých požadavků, budete příjemně překvapeni zájmem.

Panna 

Přistihujete se čím dál tím častěji, jak přemýšlíte nad starými časy? Neváhejte a zavolejte svým přátelům. Zjistíte, jak se jim daří, a poslechnete si žhavé drby a novinky z jejich životů. Společnost kamarádů vám navíc velmi podstatně zvedne náladu.

Váhy

Někdy se nedaří. I když ani jindy nejste technický nadšenec, dnes budete mít pocit, že se proti vám spikla veškerá elektronika široko daleko. Fakt, že vám všechno přestane fungovat přímo pod rukama, vás bude velmi vytáčet. Nenechte si ale zkazit den.

Štír

Nechcete začít kariéru jako finančník? Dnes k tomu máte rozhodně velké předpoklady. Peníze přitahujete doslova jako magnet, leckterý burzovní makléř by vám to mohl závidět. Úspěchy máte nebývalé, proto využijte plnou kasičku smysluplně a s rozvahou.

OSOBNÍ HOROSKOP na MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

Konečně se vám podařilo docílit svého! Zejména v oblasti vztahů a lásky máte být opravdu na co hrdí, neboť se vám podařil nebývalý kousek. U opačného pohlaví sklízíte jeden úspěch za druhým nejen jako atraktivní partneři, ale také jako kamarádi.

Kozoroh

Zásadní rozhodnutí, které vám leží na bedrech už nějakou dobu, vás už nebude tížit dlouho. Dobrý přítel vám skvěle poradí a ulehčí vám značně situaci. Dobrých rad se člověku nedostává mnoho, važte si proto loajálního kamaráda. Myslí to s vámi dobře.

Vodnář          

Občas máte sklon věci uspěchat. Honem honem, aby bylo všechno hotové teď hned. Ve vztazích můžete však s takovýmto přístupem citelně narazit. Proto zachovejte klid. Ne všichni skáčou do životních rozhodnutí po hlavě. Vše vychází, jen tomu dejte čas.

Ryby  

Pondělí byste sice nejraději smazali ze svého kalendáře, dnes ale budete děkovat osudu za tento den. V práci vás totiž čeká velice příjemná zpráva. Čeká vás povýšení! Kariérní postup vás mile překvapí, přesto se raději informujte o všech detailech.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.