Horoskop na pondělí 9. října: Někdo vám pořádně zamotá hlavu

Beran

Další říjnový týden začne pro Berany hladce. Z vesmíru stále proudí pozitivní energie, která vás žene kupředu v pracovní i milostné sféře. Jediné, nač dejte pozor, aby vás narůstající sebejistota nenutila k riskantním aktivitám, jako je třeba nevěra!

Býk    

Nejste rození svůdníci, a proto vás pondělní vývoj událostí zaskočí. Užíváte si totiž příval přízně opačného pohlaví a nevíte, jak na něj reagovat. Singles nemají co řešit. O poznání těžší rozhodování čeká Býky ve vztahu. Malý flirt vám neuškodí.

Blíženci          

Jste nenapravitelní romantici a dnes se pro lásku pěkně spálíte. Věřte, že bolavá duše najde rychlý konec v novém objevu. Čeká vás poblouznění, jež s další láskou na první pohled odezní. Zadaní jedinci mohou podlehnout vábení atraktivního protějšku.

Rak    

Partnerství vyhlíží důležitý krok, který vám vnese klid do duše. Ujistíte se v tom, že drahá polovička o vás stále bojuje a projevuje zájem. Její neskrývaná žárlivost vás potěší. Dejte si raději pozor, abyste její trápení zbytečně neprotahovali.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Pro pracovní záležitosti máte ten nejlepší intelektuální náboj, jaký si můžete přát. Váš vládce Slunce a také Merkur s Jupiterem nad vámi drží ochrannou ruku, můžete se pustit i do nejsložitějších projektů! A co více, bude se vám v nich opravdu dařit.

Panna 

Pondělním největším nepřítelem je přílišná důvěřivost k druhým. Spolupracovníci vaši nejistotu vycítí a mohou ji využít ve svůj prospěch. V zaměstnání vás zmate klamná informace. Jestli podlehnete nastalému chvilkovému chaosu, zbytečně si přitížíte.

Váhy  

Začíná se vám dařit a svůj vytčený cíl vidíte jasně před sebou. V tento okamžik si dejte obzvlášť pozor, abyste neusnuli na vavřínech. Někdo si chce přivlastnit vaše zásluhy a přijít rovnou k hotovému. Obezřetnost hlavně na pracovním poli se vyplatí.

Štír     

Ukážete se jako spolehlivý parťák, který druhé nikdy nenechá na holičkách. V případě potřeby odhazujete všechny nepodstatné věci a vytáhnete přítele z bryndy. Utužíte přátelství a získáte oporu do nelehkých dnů. Dobré vztahy pro vás hodně znamenají.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Obavy z dnešního dne jsou předčasné a zbytečné. Důležitá schůzka, ať už soukromá, či obchodní, vám vyjde na výbornou. Nervozita z vás rychle spadne, a pokud nepropadnete přetvářce, u dotyčné osoby zabodujete. Přichází pro vás vhodná doba ke změnám.

Kozoroh         

Venuše dnes přejde do Panny a čerstvá láska vámi prostoupí od hlavy až k patě. Před okolím ji neutajíte – nemáte se za co stydět, blízcí vám spokojený život mohou závidět. Tento týden bude ve znamení pohodově stráveného času s milovaným protějškem.

Vodnář          

Jste nabití pozitivní energií a na okolí působíte tím nejlepším dojmem. Je ten správný čas ke změně zaměstnání a navazování nových kontaktů. Získáte si sympatie každého, s kým promluvíte. Jen si dejte pozor, abyste nepropadli nezdravému sebevědomí.

Ryby  

Venuše, která se dnes přesune do Panny, připravuje samé příjemné okamžiky v lásce, rodinných záležitostech i na pracovním poli. Prioritou by měly být mezilidské vztahy, které mohou vstát jako fénix z popela. Poslechněte hlas svého srdce a věřte emocím.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.