Horoskop na rok 2024: Hvězdy vám splní velké přání

Rok 2024 bude pro mnohé rokem nových začátků, zamilování se, ale i rozchodů. Pro některá znamení si rok chystá i velká překvapení. Horoskop pro TN.cz vypracovala astroložka Hana Černá.

Beran

V roce 2024 vás čeká zásadní rozhodnutí v práci. Mnozí budou mít šanci vydat se směrem, po kterém touží, čeká je povýšení, proměna profese, postavení či rozšíření působení. Máte vylepšit své já a pracovat na sobě. Měli byste se zaměřit i na sebevzdělání.

V citech půjde o nečekané milostné setkání a celkové zklidnění mezilidských vztahů. Dejte ale pozor na staré zlozvyky a různé intriky. Ve financích půjde o navýšení, zvládnete si hravě poradit s různými výdaji. Při vaší velké aktivitě a zátěži je ale potřeba dopřát si více odpočinku.

Zdravotně je ohrožené dýchací ústrojí a oběhový systém. Rizikové je hlavně jaro a podzim. Potrápí vás i klouby a záda. Nezanedbávejte preventivní kontroly, i když se cítíte dobře. A hlavně cvičte a posilujte svaly.

Býk

Čeká vás příznivý rok. V profesi by neměly být žádné větší problémy. Čeká vás konečně klidnější doba. Pro změnu místa je vhodné období ve druhé polovině roku. Čeká vás povýšení nebo určitá změna smlouvy, která pro vás bude výhodná, i když to tak na první pohled nevypadá. Můžete očekávat větší finanční zajištění, které Býkům dává vnitřní klid.

V citech je potřeba pracovat na vztazích, ať už rodinných, nebo profesních. Nezadaní mají šanci potkat osudovou lásku. Čeká vás velká romantika a vášeň.

Ve zdraví nepřecházejte virózy ani jiné choroby, zkomplikovalo by vám to jinak příznivý rok. Mohli byste si zdravotní problémy způsobit sami. 8. 5. 2024 využijte novoluní ve vašem znamení a pusťte se do nových projektů. Období vám přeje.

[chooze:article;value:533800]

Blíženci

Čeká vás příznivý rok, hlavně co se týká profese. Půjde o osobní pracovní růst, který vám dá možnost skvěle se uplatnit, ale nebude to zadarmo. Musíte vynaložit úsilí. V květnu Jupiter, planeta úspěchu a rozmachu, vstoupí do znamení Blíženců. Bude tam od 25. 5. 2024 do 9. 6. 2025. Toto období se opakuje jednou za 12 let, je třeba ho využít!

Čekají vás nové příležitosti, nová práce nebo povýšení. Můžete podniknout nějaké kroky v oblasti bydlení. Štěstěna vám bude nakloněná a splní se vám některé sny. Půjde i o navýšení financí.

Ve vztahu vás sice čeká menší krize kvůli vašim aktivitám, ale zvládnete ji. Potkat vás může i nečekané milostné setkání nebo velké přátelství, které pro vás bude nesmírně důležité. Ve zdraví je ohrožené zažívání, hlavně žaludek. Mohou se objevit poruchy metabolismu a problémy s tlakem.

Rak

Je to rok, který by měl pro vás být celkově poklidnější. Měli byste konečně vyřešit problémy z minulosti i různé spory. Buďte větší diplomaté a neprojevujte se nadřazeně. Dejte si pozor na nezvladatelné emoce. Na jaře budete překonávat překážky s úřady, vše ale zvládnete.

Čeká vás i velká úleva, co se týká zdraví. Hlavně byste měli za všech okolností myslet pozitivně. Ve vztazích nepřenášejte své občasné negativní nálady na druhého, zabráníte tak konfliktům. Jinak je rok vhodný pro zasnoubení, sňatek, usmíření či pro jiný rozvoj vztahu.

Máte též vhodný rok pro stěhování, změnu místa a hvězdy vám doporučují i vydat se na cesty. Nezadaní mají šanci potkat osudovou lásku. Ve financích se občas objeví problémy, ale vše zvládnete svou přičinlivostí.

Co čeká jednotlivá znamení v první den roku 2024, se podívejte ve videu:

Lev

Lvy čekají změny a nový osudový životní krok. V profesi budete muset vynakládat úsilí, abyste udrželi svou pozici, ale přinese to kýžený výsledek. Dejte si ale pozor na různé smlouvy a zatažení do neuvážených akcí. Vše si pořádně prověřujte a hlídejte i sami sebe.

Příznivější je pro vás první polovina roku. Letos si máte zharmonizovat domov. U některých Lvů však může dojít ke změně partnera. Čeká vás velké rozhodnutí a pak může přijít ta pravá láska. Ve financích bude náročnější podzim, mějte pro psychický klid finanční rezervy.

U vás je zdraví hodně spojené s psychikou a vašimi emocemi, proto je nutné, abyste si hlídali emoční rovnováhu. A neriskujte! To, co jste ve zdraví v minulém roce zanedbali, se může nyní více projevit. Mohou se objevit záněty, ohroženo je zažívání.

Panna

I vás čeká příznivý rok, ve kterém si budete plnit své sny. Profese vám bude přinášet radost a úspěch. Na podzim budete zahlcení prací, ale bude vám přinášet uspokojení. Konečně si lépe uvědomíte svou cenu. Budete pro sebe vyžadovat lepší podmínky a bude vám vyhověno.

Ve financích půjde díky postupu o přilepšení. V lásce se vám bude celkově dařit, ale musíte si ve vztazích udělat pořádek a o problémech mluvit. Neduste je v sobě. Rok je vhodný ve vztahu k posunu k jistotám, sňatku či početí dítěte.

Ve zdraví na sobě zapracujte, bude to mít větší úspěch. Dávejte ale pozor na pracovní přetížení, nachlazení a jsou také možné problémy s krví a záněty.

Váhy

Váhy budou mít hodně práce a budou přemýšlet, zda nedat výpověď v práci. Ale vše by se mělo během roku urovnat. Hlavně Váhy narozené na konci září by mohly zapracovat na vylepšení své pracovní situace. Vyřešíte dlouhodobý konflikt, který vás dlouho trápil.

Může vám prospět, když si budete víc dopřávat čas jen pro sebe. Budete se pak cítit lépe. Podle hvězd byste si, milé Váhy, měly uvědomit, co je v životě opravdu důležité a co opravdu chcete.

Ve zdraví vás letos mohou potrápit záda a bylo by dobré nechat si vyšetřit znaménka. Na podzim vás čekají virózy, nachlazení a je třeba posilovat imunitu. Čeká vás důležité životní setkání a splní se vám životní sen. 

Štír

Očekávejte zásadní rok, kdy dosáhnete ve více oblastech svého. Oproti loňsku jde o velké zlepšení. V profesi se posunete dál a celkově budete v práci spokojení, nehledě na menší roztržky s kolegy nebo pracovními partnery. 

Finanční stránka se u vás bude v průběhu roku zlepšovat. Budete investovat, ale pozor na neuvážlivé velké výdaje. Dopřejte si při koupi čas na promyšlení.

Ve vztazích si uvědomíte, co nechcete, a budete jednat. Čeká vás nový partner nebo budete prožívat nové začátky vztahu. Jsou potřebné ale i kompromisy. Zdraví se vám zlepší. Pokud se však objeví zdravotní problém, zvládnete ho. Ohrožená je štítná žláza a pohybový aparát. 

[chooze:article;value:533966]

Střelec

V profesi bude první polovina roku zátěžová. Budete řešit problémy v práci. Někteří z vás ji změní, ale nakonec budete v profesi spokojení. Jen musíte vydržet a zabojovat a při změně neberte bez rozvahy první nabídku. Přijde jich během roku více. Půjde i o přivýdělek.

Ve financích se vám má zlepšit situace od jara, postupem roku se bude situace zlepšovat čím dál víc. Dejte si ale pozor na půjčky, hlavně v počátku roku. Ve vztazích vám rok přeje. Můžete potkat pravou lásku a stabilní vztah se prohloubí. Rok je vhodný pro početí dítěte.

Zdraví vám přeje, přesto o sebe více dbejte a posilujte svou imunitu. Mohou se objevit problémy s pohybovým aparátem, nejvíce jsou ohrožena záda a nemusí se vám vyhnout ani kožní problémy. 

Kozoroh

Čeká vás rok plný možností, hlavně v jeho druhé polovině. Pracovat budete bez větších potíží a bude se vám konečně dařit. Všechny problémy minulých let vyřešíte. Ve financích je to rok vhodný pro prodej, nákup nebo jiné investice. O peníze nemusíte mít obavy, jsou na vzestupu. A vy si umíte poradit. Rok vhodný i pro začátek nebo rozšíření podnikání.

Ve vztazích budete celkově spokojení. Nezadaní potkají pravou lásku a rok bude vhodný pro uzavření sňatku. Jen budete občas pracovně velmi zaneprázdnění a nebudete mít na partnera tolik času, kolik byste chtěli.

Ve zdraví vás nečekají velké problémy, které by nešly zvládnout. Dejte si pozor na neopatrnost. Neriskujte, jsou možné menší nehody. U mužů je ohrožená prostata. Jinak vám ve zdraví rok přeje. 

Vodnář

První polovina roku bude v profesi náročnější než ta druhá. Celkově budete oceňovat stabilitu práce. Budete mít možnosti přivýdělku a budete spokojení. Finance se navýší a vše budete zvládat. Dostane se vám spousta příležitostí k růstu, nenechte je proklouznout mezi prsty.

Ve zdraví pozor na přetěžování, měli byste trochu krotit svou aktivitu. Mohou vás čekat záněty dutin z nachlazení. Pokud budete pracovat během roku na zlepšení svého zdraví, vše bude mít rychlejší účinek.

Ve vztazích vám hvězdy přejí, hlavně v druhých šesti měsících. Vaše silné charizma bude na ostatní velmi působit, vyřešíte své neuzavřené příběhy z minulosti, navážete nový vztah nebo se projasní ten současný. Překonáte zdárně všechny překážky. Tohle bude váš rok!

Ryby

Čeká vás rok plný změn. V profesi se vám bude dařit, ale na jaře se objeví překážky, které zvládnete, i když to bude zpočátku vypadat černě. Během roku se objeví i velmi zajímavé pracovní nabídky. Finančně nebudete mít problémy, bude se vám dařit a budete si umět poradit.

Ke konci roku budete velmi spokojení, můžete najít práci snů. Nebojte se konkurence a změn. Měli byste si o něco víc věřit. Ve vztazích budete hledat stabilitu, objeví se někdo nový a také partner vás něčím překvapí. Tím pádem před vámi bude stát vztahová zkouška.

Ve zdraví se nesmíte zanedbávat. Veškeré problémy nebo podezření hned v počátku řešte, předejdete tak větším problémům. Mohou se zhoršit chronické choroby, zatížený bude pohybový aparát a dýchací systém. Zaměřte se na zdravou životosprávu. Je pro vás velmi důležitá psychika a pozitivní myšlení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.