Horoskop na sobotu 10. června: Dnes vás doženou staré křivdy

Beran

Vaše schopnost se prát s osudem bude ochromena jistým blokem, pocházejícím z nějakého minulého trápení. Bude pro vás obzvláště těžké být sami sebou, hájit svá stanoviska a orientovat se ve spleti mnoha rozličných informací. Vyřešte napřed minulost.

Býk    

Budete si připadat na návštěvě skoro jako na poradě. Ovšem všechno, co přijmete nakonec za své, by mělo být opravdu vaším názorem. Často si totiž ani neuvědomujete, kdo stál za vaším rozpoložením a naváděl vás jednosměrnými argumenty úplně jinam.

Blíženci 

Měli byste se cítit mnohem lépe. Náhoda vám ovšem přivede do cesty několik prekérních situací. Zejména více aktivních přátel, kteří vás budou tahat na ztřeštěné výlety. Vy o nic takového nestojíte, radši chcete doma nabírat síly po pracovním týdnu.

Rak    

Láska je pro vás nyní velké téma, ke kterému se budete vracet každou volnou chvilku. Jste rádi za jakoukoliv radu od druhých. Avšak nenechte se zmást nápadem, že za vás někdo může rozhodnout, jestli máte se svým partnerem setrvat, či nikoliv.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roce! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Příliš pohodově to dnes nevypadá. Mnoho křivd se opráší a přidají se nové. Mezi vámi a protějškem může vzniknout až nenávist či touha tomu druhému škodit. Rozumného chování budete schopni jenom výjimečně, takže budete večer opravdu velmi vyčerpaní.

Panna 

Konečně se vše upraví. Pokud se nechcete s partnerem rozejít za dramatických a nedůstojných podmínek, vyčkejte. Všechny podpásovky, které jste si museli vyslechnout, se vysvětlí. A vy odpustíte. Zejména proto, že pochopíte příčinu vašich konfliktů.

Váhy  

Nic nezkazíte, když přestanete myslet na materiální zajištění partnerství a položíte mnohem větší důraz vzájemným dotykům, vyznáním lásky a chvále partnerova nebo partnerčina zevnějšku. Láska dělá divy a to ostatní stejně většinou přijde samo.

Štír     

V oblasti rodiny jste stále v neblahé pozici. Málokdo vás vnímá. A už vůbec nikdo si nepamatuje významné myšlenky a poznatky, které jste vyslovili. Může na vás dýchnout až marnost zabředat s příbuznými do jakéhokoliv hovoru. Ovšem nepodlehnete jí.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Je jedno, jestli určitou věc myslíte vážně, pokud bude jistá osoba všude říkat, že podle vašeho mínění se má udělat to či ono, můžete mít na problémy zaděláno tak či onak. Přitom šlo o její návrh, který vy jste například pouze netečně odkývali.

Kozoroh         

Budete při dnešku velmi přecitlivělí na mladé a málo zkušené kolegy, kteří bez potřebných odpracovaných let okamžitě zasedají k vedoucí funkci. Navíc zastávají takovou funkci, na kterou vy už si delší dobu myslíte a stále se k ní nemůžete propracovat.

Vodnář          

Budete se s protějškem často dohadovat ohledně spousty věcí, avšak oba budete mít zájem vztah udržet. Je třeba si sednout společně někam, kde vás nebude nikdo rušit ani poslouchat, ideálně někam na deku do přírody, a všechno ohledně vás probrat.

Ryby  

Vaši blízcí se začnou chovat neposedně a nebude na ně v ničem spolehnutí. Opět platí, že se můžete opřít jen sami o sebe. Druhé mějte rádi, ale každičký detail si ošéfujte sami. Nereagujte, pokud vás někdo v rodině bude chtít urážet, leda s humorem.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.