Horoskop na sobotu 10. prosince: Nejlepší věci jsou někdy skryté

Beran

První polovinu dne je ještě vzácná Afrodite laskavá a rozsévá spokojenost, ovšem od odpoledne se otáčí na podpatku a přesouvá se do znamení Kozoroha. Svádí vás k nespokojenosti a k chuti flirtovat, přičemž se cítíte jako na houpačce a nic vám nebude dobré.

Býk    

Dnes si nařiďte, že oceníte všechny půvaby života. A že se je pokusíte najít i tam, kde vás to předtím nenapadlo. Často jsou ty nejkouzelnější věci skryty ve velmi nenápadném obalu. Je to jako s Popelčinými oříšky. Tak se dobře dívejte a vnímejte.

Blíženci          

Sobotu byste měli ideálně strávit něčím, co vám dovolí odvést myšlenky od práce a dalších starostí. Může to být manuální činnost, na kterou se budete muset soustředit, anebo výlet s přáteli. Rodinné příslušníky vynechte, teď vám to spolu neladí.

Rak    

Pokud dnes budete potřebovat řešit něco se svými ratolestmi, buďte diplomatičtí. Nikdo nepůjde s pravdou ven, když z vás má strach. Jestliže se nedokážete oprostit od přísného výrazu a rétoriky, odložte raději vážný rozhovor na jindy. Až dozraje čas.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Nemohli jste se v tomto týdnu dočkat víkendu. Tak si ho pořádně užijte. Dnes nikam nepospíchejte, úkoly odložte a dopřejte tělu i mysli odpočinek. Dělejte to, co vás udělá šťastnými a co vás baví. Dobijte energii, naberte sílu. Budete ji potřebovat.

Panna 

Venuše se uvolňuje z určité strnulosti a přesouvá se do Kozoroha. Mnozí z vás pociťují silnou přitažlivost ke svému objektu lásky, nicméně je to spojeno i s mírným zmatkem. Pokud se máte rozhodnout o novém partnerském vztahu, vezměte si čas.

Váhy  

Sobotní pohodu si tentokrát nedejte od nikoho zkazit. Zvolna se laďte na vánoční náladu, a pokud sami přímo nepečete, při pečení cukroví aspoň pomáhejte. Můžete si u toho broukat koledy a uvidíte, jak se najednou letos nebudete moct svátků dočkat.

Štír     

Ode dneška vám planety přinášejí obrovský příliv energie. Uvolněte ho prací. Může být fyzická, například při předvánočním úklidu, ale také duševní. Vhodné je nyní plánování podnikatelských aktivit a pracovních projektů. Budete kreativní a úspěšní.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!
 

Střelec

V milostné sféře a vztazích pro vás nastává období, které patří mezi nekrásnější v roce. Bohyně lásky Venuše si vás od samotného rána vybírá za své oblíbence a chová se k vám vskutku velmi štědře. Nabíjí vás svým pověstným šarmem a charismatem.

Kozoroh         

Při všech předvánočních přípravách vás dnes mohou náhle zaskočit myšlenky na to, co jste měli v životě udělat jinak. Také na to, co jste nedokázali a v čem jste chybovali. Nezabývejte se takovým bilancováním, není k němu důvod. Mnohé ještě můžete změnit.

Vodnář          

Venuše, která se dnes posune do znamení Kozoroha, zesiluje váš vliv a činí vás ještě zajímavějšími. Pokud si máte dát na něco pozor, tak je to váš partner, ať už v osobním životě, nebo v podnikání. Může mít totiž tendenci vás omezovat, což vy bytostně nesnášíte.

Ryby  

Dnes se zřejmě budete muset setkat se svými příbuznými, na které nemáte vůbec náladu. I když se lhát nemá, pro tentokrát v rámci péče o své zdraví udělejte výjimku. Pozdravte je a brzy se omluvte, že vám není dobře. A raději si pořádně odpočiňte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.