Horoskop na sobotu 10. února: Nikdo vám nedokáže odolat

Beran

Od rána přeje Venuše nejenom vztahově zainteresovaným, ale i vám, kteří jste doposud svou milou druhou polovičku nenašli. Navázání nové známosti visí nad vámi! Jste teď zároveň i trochu zbrklejší, tak pozor, abyste ji v tom zmatku nepřehlédli.

Býk    

Promluvte si s partnerem o názorech na nevěru. Uděláte si tak alespoň jasno. Jen dejte pozor na to, jak konverzaci začnete. Mohli byste totiž ve svém protějšku vzbudit silnou nedůvěru. Přece jenom se jedná o velmi ožehavou záležitost. Buďte taktní. 

Blíženci          

Konečně se vám začnou plnit představy o vytouženém partnerském životě. Spokojenost z vás dnes jen číší. Získali jste totiž nejen lásku, ale také potřebnou jistotu a sebevědomí. Teď se jen snažte, aby vám tento stav vydržel co nejdéle. Chce to sílu.

Rak    

Zatoužíte po novém vybavení domácnosti. Nezapomeňte ale, že je nutné občas přemýšlet také o finanční stránce věci. Zvažte proto priority a rozhodněte se pro variantu, která bude nejlepší pro celou rodinu. Některé věci budou jednoduše muset počkat.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

V poslední době se kupí problémy na problémy a pohár vaší trpělivosti dnes konečně přeteče. Výbuch smutku a vzteku vám pak pomůže překonat dobrý kamarád či kamarádka. Popovídejte si a buďte naprosto upřímní. Uvidíte, že vám bude hned mnohem lépe.

Panna 

Ve druhé polovině dne jsou kostky vrženy zcela opačným směrem, než čekáte. Chcete se líbit a hýřilka Venuše nelení. Přibarvuje váš šatník, takže jste zcela noví a sexy, kdo by odolal vašemu šarmu? Merkur přispívá nečekaně úžasnými kontakty a láska bude.

Váhy  

Přátelům pomůžete s úpravami bytu. Připravte se na neočekávané problémy, které budete muset řešit. I přesto si ale dnešní den skvěle užijete. O zábavu nebude nouze, a navíc si se svými kamarády perfektně popovídáte. Při práci to jde přece nejlépe.

Štír     

Známý či kamarád se vám dnes svěří se svými milostnými hříchy. Myslet si o nich budete své, přesto se raději zdržíte komentáře. Uvědomujete si, že nemáte právo moralizovat, sami totiž nejste bez viny. Navíc vám bude dotyčného svým způsobem líto.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co Vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Jistá osoba se do vás zamiluje. Poděkovat můžete svému šarmu a nepopiratelnému kouzlu osobnosti. Nikdo vám nedokáže odolat! Užívejte si své chvilky úspěchu, přesto však jednejte narovinu a se svými obdivovateli si raději nezahrávejte. Není to fér.

Kozoroh         

Opačné pohlaví shledává, že máte nakažlivě dobrou náladu a stáváte se magnetem, který podněcuje vzrušující setkání. Venuše je ve vašem teritoriu, chce vás mírně rozcitlivět, a opravdu se této šibalce daří! Změkčuje vaše jednání, a to poměrně citelně.

Vodnář          

Z domluvené návštěvy nakonec sejde. I když se budete tvářit rozladěně, v koutku duše se vám uleví. Neradi se totiž přetvařujete a z plánované akce jste neměli od začátku dobrý pocit. Příště se snažte být upřímní a k ničemu podobnému se nezavazujte.

Ryby  

Do rodiny vnesete nový řád. I když se vaši nejbližší budou zpočátku bouřit a mluvit o diktatuře, nakonec celá rodina zjistí, že nový režim je mnohem lepší a efektivnější. Proto si za ním stůjte a nenechte se odradit kritickými a jízlivými poznámkami.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.