Horoskop na sobotu 11. listopadu: Hvězdy doporučují, čemu dát přednost

Beran

Budete rádi středem pozornosti. Zájem okolí si budete patřičně užívat a nenecháte si jej zkazit žádným žárlivcem, který na vás bude házet zlé pohledy. Moc dobře si totiž uvědomujete, že cizí štěstí je pro mnohé nestravitelné. Mávnete nad tím rukou.

Býk    

Dnes je naprosto ideální doba pro spolupráci s řemeslníky. Pokud tedy máte doma jisté resty, které by potřebovaly vyřídit, vrhněte se do nich! Uvidíte, že i když vás to bude stát čas, finance a námahu, výsledek bude velice pozitivní.

Blíženci          

V sobotu se připravte na problémy ve vztahu. Partner bude mít totiž pocit, že pro vás zdaleka není ten jediný. A s tím se samozřejmě nebude chtít smířit. Jen těžko ho budete přesvědčovat, že jeho dojem je mylný. Možná proto, že si tím sami nejste jisti?

Rak    

Lékaři, zdravotní sestřičky a sociální pracovníci dnes pocítí hřejivý pocit zadostiučinění z vlastní práce. Také ostatní Raci, jejichž dnešní náplní je pomáhat druhým, se budou cítit spokojení a užiteční. Je to dáno vaší neuvěřitelnou obětavostí.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Do budoucna máte mnoho velkých plánů, které vám zvedají náladu a dodávají elán do dnešních dnů. Víte, že pokud budete jen nečinně přihlížet, těžko dojdete spokojenosti. Aktivní život plný dobrodružství, to je v současné době vaše krédo. Jen tak dál!

Panna 

Při plnění domácích povinností byste dnes mohli lehce přecenit vlastní síly. Uvědomte si, že jen těžko dosáhnete spokojenosti, pokud si budete na záda nakládat více, než dokážete zvládnout. Dejte proto raději přednost klidu a pohodě. Vyplatí se to!

Váhy  

S domácím úklidem to dnes nebudete nijak přehánět, jelikož moc dobře víte, že víkend je tu především od toho, abyste si odpočinuli. Práce může počkat! Raději se budete věnovat svým zálibám, které jste v poslední době nemálo zanedbávali. Napravíte to.

Štír     

Rodinné návštěvy raději odložíte na jiný víkend. Cítíte, že nejste v příliš společenské náladě. Moc dobře víte, že v takovém případě nemá cenu se přetvařovat a zbytečně kazit den sobě i svým blízkým. Místo toho si proto uděláte pohodové odpoledne.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Známí vám dají tip na zimní dovolenou. Možná vám přijde, že je brzo nad něčím takovým přemýšlet, ovšem nezapomeňte, že ne všichni mají takový názor. Proto se raději porozhlédněte po možnostech. V opačném případě byste mohli zplakat nad výdělkem.

Kozoroh         

Nevěra bude dnes velkým pokušením. Občas je těžké se ovládat, ovšem moc dobře víte, co je pro vás doopravdy důležité. Nedovolíte proto, aby momentální slabost Venuše zničila něco, na čem jste dlouho a usilovně pracovali. Znáte totiž své životní priority.

Vodnář

Vaše vzdělání a usilovná práce na sobě samých bude vzorem nejen pro vaše potomky, ale i pro široké okolí. Jste totiž zářným příkladem toho, že nikdy není pozdě se zlepšovat. Váš optimismus a životní víra, že vše dobře dopadne, jsou velmi nakažlivé!

Ryby  

Na jistou osobu změníte názor. A to nejenom po stránce charakterové, ale i citové! Lidské srdce je nevyzpytatelné a sami budete překvapeni, jak moc vám bude dotyčný najednou blízký. Pečlivě rozvážíte, jak s celou, poněkud citlivou, situací naložíte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.