Horoskop na sobotu 15. dubna: Dnešek bude balzámem pro vaše pocuchané nervy

Beran

Šetření vám dnes příliš neříká, že? Umíte být sice velkorysí, což vás činí značně oblíbenými, je to však správná strategie? Naučte se zapůsobit na lidi i jiným způsobem než rozhazováním vysokých částek na všechny strany. Zkuste také trochu spořit.

Býk    

Po dlouhé době se dostanete na návštěvu ke starým známým. Užijete si s nimi příjemné a veselé sobotní odpoledne. Zamyslete se proto, zda by nestálo za to obnovit kontakt i s ostatními přáteli a příbuznými, které jste také léta neviděli. Co říkáte?

Blíženci          

Dnes se ponoříte do říše fantazií a od stavění vzdušných zámků vás jen tak někdo neodtrhne. Je to ale naprosto v pořádku, snům se přece meze nekladou! Je důležité si dávat vysoké cíle. Nakonec z nich sice budete muset slevit, přesto vás motivují.

Rak    

Dubnová sobota vám připraví spoustu romantických zážitků a překvapení. Oddejte se proto sladkému nicnedělání. Spolu s jarní romantikou vytvoří naprosto perfektní odpočinkovou kombinaci, která vás pohladí po duši a uklidní vaše vystresované nervy.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Lev     

Přestože nejste zrovna schopný diplomat, dnes se vám povede číslo hodné vrcholného taktika. Chytrým činem a šikovným jazykem se vám podaří naklonit si na svoji stranu bývalé nepřátele. Tento úspěch bude rozhodující pro další vývoj složité situace.

Panna 

Jak je to dlouho, co jste naposledy vyrazili na rodinný výlet? Společné akce vytvářejí společné zážitky, které pevně stmelí vaši rodinu. Uvědomte si to a napravte dnes předchozí zanedbávání. Uvidíte, že všichni vaši blízcí budou nakonec nadšení.

Váhy  

Máte styl a vysoké nároky na standard bydlení. Rozhodně se nespokojíte s laciným a nekvalitním zbožím z bazaru. Naopak, neváháte investovat do nadčasových a designových produktů. Problém je jediný, utratíte rozhodně víc, než jste původně plánovali.

Štír     

Dnes vám přeje Venuše ze znamení Blíženců, a to doslova v dobrém i ve zlém. Vášeň je podporována, ať už se jedná o dlouhodobý partnerský vztah, nevinný flirt či dokonce nevěru. Přesto se zkuste ovládat a pro jistotu promýšlejte důsledky veškerých svých činů.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Střelec

Máte za sebou náročný pracovní týden, sobota vám však přestálé napětí a spěch bohatě vynahradí. Budete si užívat veškeré možnosti, které víkend nabízí. Dlouhý spánek, vydatný oběd a odpolední siesta vás postaví na nohy. Heslo dne zní relaxovat!

Kozoroh         

Je tu víkend, což pro vás znamená po dlouhé době chvilku oddechu. Volný čas využijete pro svého partnera, který si pozornost rozhodně zaslouží! Přiznejte si, že v poslední době pro samou práci zapomínáte nejenom na sebe, ale také na svůj protějšek.

Vodnář          

Nemáte přítele či přítelkyni, a tak nevíte, co se sobotním odpolednem? Odpověď je jednoduchá. Zkontaktujte přátele a zorganizujte společnou akci. Forma je na vás a důležité je, že nebudete sedět doma! Veselá společnost zažene všechny chmurné myšlenky.

Ryby  

Nebojte se přijmout menší výpomoc od svého kamaráda. Umíte si sice dělat věci sami, to ovšem neznamená, že musíte za každou cenu zachovávat samostatnost. Přítel vám rád pomůže a vám to život jenom ulehčí. Při společné práci navíc můžete popovídat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.