Horoskop na sobotu 16. března: Budete mít dobrodružnou náladu

Beran

Kvůli práci nemáte moc času na své blízké. Dnes jim proto vše vynahraďte. Je to pro ně málem svátek, když s vámi mohou strávit sobotu nebo celý víkend. Užívejte si proto nerušeně společné chvíle. Ty budou pro vás všechny vzpruhou a osvěžením.

Býk    

Pokud chcete jiným udělat radost, nečekejte od nich automaticky pochvalu nebo odměnu. K tomu, abyste si vyzkoušeli, že tento přístup vám na vnitřním potěšení vůbec nic neubere, přistupte třeba hned dnes. Sobota je k tomu ideální den, tak do toho!

Blíženci          

Buďte dnes opravdoví, co se týká prožívání všech situací a projevování emocí. Poslední dobou máte tendence je držet v sobě, jak negativní, tak i pozitivní. Je třeba je uvolnit. Tím, že je projevíte, jste upřímní nejenom k okolí, ale i sami k sobě.

Rak    

Máte v sobě hodně vnitřní nervozity a neklidu. Proto byste měli tento víkend strávit co nejvíce venku. Provětrejte se dnes v jarní přírodě, to vám udělá dobře na duši i na těle. Tuto relaxaci doporučují i terapeuti a její výsledky mluví samy za sebe.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Dnes budete trochu citlivější a budete mít tendence se snadno urazit. I nevinná poznámka vás dokáže vyvést z míry a máte pocit, že je namířena proti vám. Pokud se nechcete pohádat s každým, s kým dnes budete jednat, musíte svou vztahovačnost potlačit.

Panna 

Při dnešním setkání s příbuznými dostanete příležitost trénovat svou empatii. Navíc jste od přírody skvělí posluchači s obrovskou dávkou trpělivosti. To vám pomůže vyslechnout všechny nářky tetičky, aniž byste jí dali najevo, že už to trvá dlouho.

Váhy  

Dnes se ocitnete v roli někoho, kdo bude pomáhat hledat východiska ze situace, která vůbec nevypadá jednoduše. Někdo ze známých či příbuzných si k vám totiž přijde pro radu. Budete muset najít zlatý střed. Nestrašit, ale ani věc nelíčit narůžovo.

Štír     

Pokud se věci v těchto dnech vyvíjejí přesně podle vašich představ, planety vás sice podporují, ale nejsou jediným činitelem ve věci vašeho úspěchu. Vy sami se na něm podílíte svými silami. Dnes vás za to ocení i vaši blízcí. Budete oprávněně pyšní.

OSOBNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

Dnešek ve vás vzbudí silnější pocity zodpovědnosti, než je u vás obvyklé. Budete se starat o to, jak se cítí vaši blízcí a zda jim něco neschází. Také budete dost přemýšlet nad tím, jak by bylo možné zlepšit některé klíčové oblasti vašeho života.

Kozoroh         

Ať vás ani nenapadne dnes zůstat doma. Je nádherné jaro a vzduch krásně voní. Vydejte se nacházet všechny jeho krásy a nechte na sebe působit zvláštní, chvějivý jarní vánek. Budete se cítit neuvěřitelně romanticky a mladě nehledě na skutečný věk.

Vodnář          

Vzbudíte se s dobrodružnou náladou a těšíte se, že sobotu prožijete v tomto duchu se svými blízkými nebo přáteli. Zakrátko vymyslíte i skvělý program. Jeho nejtěžší částí bude přesvědčit ostatní, že je bezpečný a že se skvěle pobaví. A že přežijí!

Ryby  

Dnes se můžete snadno dostat s ostatními do konfliktu. Pokud se tak stane, nepřekřikujte se a nechte druhou stranu vyjádřit svůj názor. Pohlídejte si však, abyste také dostali prostor pro svá slova. Snadněji tak nakonec dojdete ke smírnému řešení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.