Horoskop na sobotu 16. prosince: Můžete narazit na toho pravého

Beran

Dnešní den se vám jako zázrakem budou milostné vztahy navazovat snáze než kdy jindy. Proto dnes večer rozhodně neseďte doma, obzvláště pokud jste nezadaní. Vyrazte do společnosti a užijte si příjemný večer s přáteli. Třeba narazíte na toho pravého!

Býk    

Pokud máte problémy s komunikací a seznamováním, dnes je ten pravý čas je porazit. Hvězdy vám dnes pomohou překonat veškeré bloky. Pokud seberete odvahu a zapomenete na svůj strach, můžete dnes udělat velký krok směrem vpřed. Proto určitě neváhejte!

Blíženci          

V rodině budete týmovým hráčem. Nic pro vás nebude problém a dokážete všechny své blízké motivovat k co nejlepším výkonům. Sami se předvedete jako velcí srdcaři a jen tak se nevzdáte. Díky tomu společně lehce překonáte veškeré nesnáze a problémy.

Rak    

Budete v pokušení vymýšlet si různé nepravdivé historky a příběhy. Dejte si na to však velký pozor, jedná se o velmi ožehavou záležitost, která by se mohla lehce obrátit proti vám! Snažte se proto udržet zdravou míru přehánění. Pravda vyjde najevo.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co Vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Lev     

Nastávají dny vhodné pro nejrůznější návštěvy příbuzných a přátel. Ve společnosti blízkých budete ve svém živlu. Energie máte na rozdávání a díky tomu budete bavit celou sešlost. Vaše nadšení všem zvedne náladu. Můžete se těšit na dny plné legrace.

Panna 

Saturn v konjunkci Slunce dnes přeje společenským událostem. Pokud se tedy chystáte na večírek či do divadla, můžete se těšit na příjemný večer plný milé konverzace. Oplýváte šarmem a dobrou náladou, proto se připravte na zájem opačného pohlaví.

Váhy  

Děti budou zkoušet vaši trpělivost. Nenechte se vytočit, je to jen nevinná hra. Pokud vybouchnete, následná dusná atmosféra poznamená celý víkend. Snažte se proto najít svatozář a své potomky berte s rezervou a potřebnou dávkou velkorysého nadhledu.

Štír

Další krok v partnerském vztahu vezmete do svých rukou a přát vám bude i Saturn v konjunkci Slunce. Máte až po krk pasivního čekání na to, co udělá partner. Jste od přírody netrpěliví, a proto se rozhodnete převzít iniciativu. Protějšek bude nakonec nadšený.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Střelec

Slova vám dnes plynou z úst nenásilně a samovolně, navíc máte bujnou fantazii a potřebnou dávku invence. To vše dělá z dnešního dne ideální čas pro vyznání lásky. Svůj cit vyjádříte lehce a vyhnete se okázalému patosu. Uvidíte, že to protějšek ocení.

Kozoroh         

Dnes je příhodný čas pro studium všeho druhu. Pokud jste sebevzdělávání doposud odkládali, tentokrát se překonejte a začněte na sobě pracovat. Uvidíte, že se vám píle a tvrdá práce vrátí v podobě nových možností či nečekaného kariérního postupu.

Vodnář          

Dnešní den je vlivem Saturnu v konjunkci Slunce výjimečný. Mějte proto oči dokořán a uši nastražené. Nečekejte, že vám štěstí spadne do klína a snažte se, abyste dostali to, co opravdu chcete. Pokud uděláte maximum, úspěch, štěstí a láska vás neminou.

Ryby  

Ve vztahu se cítíte nejistí. Je proto možné, že budete partnerovi nadbíhat více, než je zdrávo. Snažte se zůstat nad věcí a dát protějšku najevo, že se bez něj bez problémů obejdete. Uvidíte, že pokud ukážete odstup, začne se okamžitě více snažit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.