Horoskop na sobotu 16. září: Přestaňte se bát, vzkazují hvězdy

Beran

Změny, které dlouhodobě plánujete, se nakonec opravdu vydaří. Tento fakt vám v průběhu dne zvedne náladu a pozitivní naladění vám vydrží až do večera. Pravdou totiž je, že rutina vám v poslední době působila dost mrzutostí. Nyní se už nudit nebudete.

Býk    

S partnerem na sebe budete mít konečně trochu víc času. Díky tomu si vyříkáte spoustu předchozích sporů a problémů. Ovzduší se radikálně vyčistí a vám už nic nebude bránit v tom, abyste si společně užili příjemný víkendový den. Nebraňte se romantice!

Blíženci         

Váš vládce Merkur nechce zůstávat nečinným, včera opustil svůj retrográdní chod a dnes už vyráží vpřed. Jeho čest mu káže rychle vám přispěchat na pomoc! Všechny temné kouty mohou nyní zazářit, ba navíc z nich můžete udělat zajímavou přednost svojí osobnosti.

Rak    

Kamarádi vás rozptýlí a díky nim zapomenete na strasti a trable posledních dnů. A to je také to nejlepší, co můžete udělat. V současné době totiž není ve vaší moci vyřešit problémy, které vás trápí. Proto se snažte uvolnit a odreagujte se s přáteli.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Kamarád vám poskytne něco velmi cenného. Půjde o skvělé doporučení, jinými slovy radu nad zlato. Proto svého přítele trpělivě vyslechněte a pozorně poslouchejte všechno, co vám říká. Uvidíte, že se díky tomu vyhnete spoustě problémů a mrzutostí.

Panna 

Z vážného vztahu budete mít nemalý strach. Ale pravdou je, že rozhodně nemáte proč panikařit! Je totiž zbytečné, abyste se teď trápili budoucností, která nenastala, a potenciálními situacemi, které dost možná ani nenastanou. Soustřeďte se na dnešek.

Váhy  

Podaří se vám usměrnit zlého a škodolibého člověka. Získáte tím silný pocit zadostiučinění, což bude pohlazení pro váš smysl pro spravedlnost. Ovšem nepřehánějte to! Pamatujte si, že role spravedlivého soudce je ožehavá. Ani vy totiž nejste bez viny.

Štír     

Zjistíte, že ve vašem partnerském vztahu hrajete dominantní roli. Pocity to budou rozporuplné. Na jednu stranu vašemu egu velmi lichotí, že jste zaujali vůdčí roli, ovšem zároveň cítíte silný pocit zodpovědnosti a také nepříjemnou tíhu rozhodování.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Díky své naprosté upřímnosti a bezelstné velkorysosti budete mít štěstí. Všechny pozitivní myšlenky a dobré úmysly, které chováte vůči určitému člověku, se vám totiž bohatě vrátí. Mějte proto oči dokořán, ať svoji šťastnou příležitost nezmeškáte.

Kozoroh         

Nepatříte mezi ty, co rádi rozhazují, přesto však budete dnes donuceni spořit více, než by vám bylo milé. Je to ale jen přechodná záležitost, proto nemusíte propadat skepsi! Vyhněte se však šetření na nesprávných místech, nemuselo by se vyplatit!

Vodnář           

Budou se kolem vás otevírat možnosti, kterých díky své obrovské energii umíte perfektně využít. Navíc nad vámi drží ochrannou ruku Jupiter, který vládne penězům a bohatství, takže se můžete těšit na finanční toky plynoucí vaším směrem, a ne malé.

Ryby  

Podaří se vám vyhnout se unáhlenému kroku. Poděkujte své intuici, která vám neomylně napoví, že vše není tak, jak by mělo být. Díky tomu si ušetříte mnoho budoucích problémů a mrzutostí. Dopady ukvapeného rozhodnutí byste řešili ještě hodně dlouho.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.