Horoskop na sobotu 17. června: Přišel váš čas něco zažít

Beran

Zítřejší novoluní je už i dnes vynikající balzám pro vaši duševní kondici. Nic a nikdo vás nedokáže rozhodit, i kdyby se snažil sebevíc – vaše rovnováha je nezničitelná. Důvodem je i spokojený partnerský život a jednoduše nemáte důvod k žádným splínům.

Býk    

Dnešní den věnujete své oblíbené činnosti. Veškeré pracovní povinnosti hodíte za hlavu a budete si jednoduše užívat volného času a faktu, že můžete dělat jen to, co vás opravdu baví. Jen vaši nejbližší budou mít pocit, že jsou ochuzeni o pozornost.

Blíženci          

Uděláte si hlavně dost času na sebe. Tato konstelace vás přímo nabádá ke kolektivním radovánkám! Proto byste se dnes společnosti rozhodně neměli stranit. Právě naopak. Věřte, že si s ostatními užijete nejen spoustu zábavy, také se možná seznámíte!

Rak    

Dnes se pokusíte svým potomkům taktně vysvětlit, že potřebujete také trochu času sami na sebe. V poslední době jste totiž každou volnou minutu věnovali ratolestem a faktem je, že vám začíná nedostatek soukromí vadit čím dál více. Vše se ale dá řešit!

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost! Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

K potomkům se budete chovat jako k sobě rovným. A uvidíte, že komunikace bude okamžitě o něčem jiném. Nejenže si budete s dětmi rozumět mnohem více, ale především zjistíte, že se k vám budou vaše ratolesti chovat daleko otevřeněji a hlavně upřímněji.

Panna 

Pokud máte podezření, že se k vám letitý kamarád či kamarádka chová poněkud jinak než jindy, neberte jej na lehkou váhu. Je totiž vysoce pravděpodobné, že k vám dotyčný cítí něco jiného než přátelství. Buďte proto taktní, ale přitom naprosto upřímní.

Váhy  

Partnerovi začnou z nějakého důvodu vadit vaši přátelé. Ne že by k nim pociťoval nepřátelství, ale poznáte, že mu v jejich společnosti není nejlépe. Je důležité, abyste nad situací nemávli rukou. S protějškem si proto o problému otevřeně promluvte.

Štír     

Vlivem Marsu ve Lvu jste měli práce nad hlavu, a navíc jste strávili týdny ve stejném prostředí. Je tedy na čase, abyste si vyrazili mimo domov a zažili něco nového a neokoukaného. Menší výlet či dovolená vám vysloveně prospějí! Získáte elán a energii.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Střelec

Lidé, kteří se neumí bavit o ničem jiném než o penězích, vám dnes polezou pořádně na nervy. Ani vy nezapomínáte, jak jsou finance důležité, ovšem zároveň si dobře uvědomujete, že život je o jiných hodnotách. A také to dáte dotyčným okatě najevo!

Kozoroh         

Čeká vás rodinná návštěva. I když máte ze sešlosti trochu strach, neboť se uvidíte i se vzdálenějšími příbuznými, se kterými jste nebyli nějakou dobu v kontaktu, nakonec zjistíte, že obavy byly zbytečné. Užijete si spoustu zábavy a milé konverzace.

Vodnář          

Dnes budete balancovat na hraně mezi morálními zásadami a vlastní touhou. Rozhodně to nebude lehké rozhodování, přesto si uvědomte, co všechno je v sázce. Pokud nakonec zvítězí libido nad morálkou a rozumem, jen těžko pak budete situaci napravovat.

Ryby  

Budete si přát, aby vám váš protějšek věnoval tolik času jako vy jemu. I když je to těžké, uvědomte si, že váš partner má v současné době svých starostí až nad hlavu. Jeho občasná ignorace proto není dána nezájmem, ale především velkou vytížeností.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.