Horoskop na sobotu 17. prosince: Peníze se k vám jen pohrnou

Beran

Domácí atmosféra přeje péči o rodinu. Budete se snažit udělat maximum pro to, aby se vaši blízcí cítili co nejlépe. Nezapomeňte však také na sebe. Snažte se příjemně si užít poslední víkend před Vánocemi a vyvarujte se veškerých stresů. Užívejte si.

Býk    

Nastal vhodný čas na nákup dárků. Proto neváhejte a vyrazte do města. V nákupech se ale neukvapujte. Raději počkejte, dokud si nebudete stoprocentně jistí, že jste vybrali dobře. Netrpělivost by se vám v tomto případě mohla nepříjemně vymstít.

Blíženci          

Péče o děti vám zabere celý den. A nutno říct, že to nebude nepříjemné! Ba právě naopak, hlídání a dětské hrátky vás budou velice bavit. Jen dejte pozor na zdravotní rizika. Vyvarujte se nebezpečných aktivit, máte totiž sklon být poněkud nešikovní.

Rak    

Dnešní rodinnou oslavu ocení všichni zúčastnění. Uvidíte, že se akce bude všem líbit. Proto nemá cenu stresovat se dopředu s tím, zda se všechno povede na jedničku. Dokonalost koneckonců není zárukou zábavy a příjemné atmosféry. Nezapomeňte na to!


TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!
 

Lev     

Vybavíte se na zimní dovolenou. Budete sice muset sáhnout hlouběji do peněženky, investice se vám však vyplatí. Nezapomeňte, že na jistých věcech není dobré šetřit. Kvalitní zboží vám vydrží o dost déle než levné cetky. Raději se plácněte přes kapsu.

Panna 

Připravte se, že na vás bude partner žárlit. A ne málo! Příčinou bude zvýšený zájem opačného pohlaví o vaši osobu. Zamyslete se nad tím, zda protějšku nedáváte zbytečné záminky k nedůvěře. Raději se proto držte poněkud více stranou. Vyplatí se to.

Váhy  

Znovu vás chytnou polozapomenuté koníčky. S trochou nostalgie se vrátíte o několik let zpátky a zjistíte, jak moc se od té doby změnilo. Rozhodně však na staré časy nezanevřete. Naopak některé záliby oprášíte a stanou se vaší oblíbenou kratochvílí.

Štír     

Zatoužíte po jisté nové věci, prozíravě však raději počkáte, zda ji nenajdete pod stromečkem. Víte totiž, že vaši blízcí vás dokonale znají, a je tudíž možné, že vaši skrytou touhu odhadli dříve než vy sami! Finanční úspora se navíc bude také hodit.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Dnes se vám bude finančně dařit! Peníze se k vám jen pohrnou. Výsledkem bude dobrá nálada spolu s jistotou, že letos na Vánoce se rozhodně nemusíte přehnaně brzdit. A to je velice příjemné zjištění. Přesto se raději snažte neplýtvat svými prostředky.

Kozoroh         

Usmíříte rozhádané partnery. Role prostředníka vám tentokrát sedne a budete mít velkou zásluhu na tom, že dvojice zakope válečnou sekeru. Přesto se do budoucna vyvarujte podobných úloh, mohli byste se totiž nechtěně zaplést do nepříjemného konfliktu.

Vodnář          

Nákup praktických dárků se vám vyplatí! Soustředíte se především na účelnost a výhodnost, což ocení jak vaši blízcí, tak vaše peněženka. Je skvělé, že umíte nakupovat pragmaticky, ale berte ohledy i na přání svých blízkých. Dárky mají působit radost!

Ryby  

Závistiví sousedé nejsou nic příjemného, vy si však nenecháte zkazit svátky nikým a ničím. Sousedům se raději vyhnete obloukem a užijete si víkend podle svého gusta. Přestože jej strávíte převážně v pohodlí domova, o zábavu rozhodně nebude nouze.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.