Horoskop na sobotu 17. února: Dopřejte si den se svými myšlenkami

Beran

Dnes to může v lásce i rodinném soužití lehce zaskřípat. Toho se však nebojte, máte dostatek energie na to, abyste zvládli jak výměnu názorů, tak i klidné vyřešení všech neshod. To byste přece nebyli vy, aby vás něco zaskočilo. Se vším si poradíte.

Býk    

V současném rozpoložení často přemýšlíte, co byste mohli ve vašem životě změnit a kudy by do něj mohl zavát čerstvý vítr. Dnes na vás takové myšlenky budou hodně doléhat. Není však vhodný čas na pálení mostů jakéhokoliv druhu. Ještě musíte počkat.

Blíženci          

Dnes si zřejmě užijete zasloužený úspěch v kruhu rodiny nebo přátel. Něco se vám povede a vy budete náležitě hrdí. Vychutnejte si uznání, nebuďte zbytečně skromní. Zároveň ale nic nepřehánějte, ať si o vás okolí nemyslí, že vám o nic jiného nejde.

Rak    

Lidé ve vašem okolí vás dobíjejí svým optimismem a smyslem pro humor. Jste za to vděční, pomáhá vám to dívat se na svět jinou optikou, což je důležité ve chvílích, kdy není všechno úplně růžové. Ne každý má takové štěstí. Dnes jim to nějak oplaťte.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží váš vztah navěky, nebo jde jen o krátkodobou známost?
Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

V sobotu se vám může podařit nazlobit někoho z blízkých nebo přátel. Bude to tím, co se vám stává poměrně často. Špatně odhadnete situaci a bude příslovečný oheň na střeše. Nejlepší cestou, jak vše vyřešit, je omluva. Tak vyjdete z maléru se ctí.

Panna 

Je docela dobře možné, že dnes pocítíte menší výdrž a úbytek energie. Vaše tělo vás tak varuje. Je čas zvolnit. Využijte proto sobotu k odpočinku. Můžete si dělat pořádek ve věcech či jen tak odpočívat. Vyhněte se tělesné námaze a stresovým situacím.

Váhy  

Dnes můžete mít pocit nudy. Všechno vás zlobí a nejraději byste byli kdekoliv jinde než doma. A proč vlastně nejste? Nic vám nebrání udělat si program podle svých představ a věnovat se tomu, čemu opravdu chcete. Je to přece všechno jenom na vás.

Štír     

V poslední době máte potřebu věnovat se svým nejniternějším pocitům a myšlenkám. Dnes je můžete rozebrat s někým, kdo je podobně založený. Hlubší úvahy, zejména sdílené s další osobou, mohou být totiž nečekaně osvěžující. Dopřejte si takový den.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Zřejmě se dnes budete zabývat myšlenkami na to, jak začít nový život. Je nutné, abyste zůstali věrní svým představám a snům. Uvědomte si také, že nic nejde jednoduše. Na cestě za svým úspěchem budete muset překonat nejednu překážku. Půjdete do toho?

Kozoroh         

Někdo dnes může nečekaně zareagovat na to, co řeknete nebo uděláte. Nepovažujte to za svou chybu ani za útok na svou osobu. Někteří lidé jednoduše přehnaně reagují. Naučí vás to, jak se s takovou situací vypořádat a jak se jim do budoucna vyhnout.

Vodnář          

Někoho z vašich příbuzných nejspíš trápí napjaté rodinné vztahy a požádá vás dnes o radu nebo přímo intervenci. I když vás jeho důvěra potěší, nikomu nevnucujte svůj pohled na věc. Pouze řekněte, co byste dělali vy, a ostatní nechte na nich samotných.

Ryby  

Planety vám v tomto měsíci opravdu dávají zatím zabrat. Vlastně se není možné divit tomu, že jste myšlenkami často někde hodně daleko, třeba v exotických krajích. Je to váš způsob relaxace a udělejte to tak i dnes. Nic vás to nestojí a uvolníte se.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.