Horoskop na sobotu 18. května: Prožijete den plný romantiky

Beran 

Práce u vás bude celkem pochopitelně na okraji zájmu, o víkendu se prostě soustředíte na jiné věci. Zjistíte, že potřebujete provětrat hlavu a dáte se s chutí do toho. Seznámíte se s lidmi, kteří vás přivedou k aktivitě, jež se stane vaším hobby.

Býk    

Protějšek vám může začít vyčítat, že jste často mimo domov. Jestliže je to oprávněná stížnost, je na vás, abyste nestupňovali napětí a pokusili se najít nějaký pro obě strany vhodný kompromis. Jinak se vaše partnerství rozpadne jak domeček z karet.

Blíženci          

Nenadálá havárie ve vaší domácnosti vás donutí investovat značné prostředky do oprav a nového zařízení. Vaše úspory se výrazně ztenčí, ale někdo vám nabídne dobrý přivýdělek. Tentokrát prostě budete mít z pekla štěstí. Všechno nakonec dobře dopadne.

Rak    

Při velkém úklidu, do kterého se vám mimochodem nebude vůbec chtít, si v dost zjitřené atmosféře s partnerem vyříkáte všechny neshody, které se týkají chodu vaší domácnosti. Jestli jste se těšili na pěkný sobotní večer, tak budete mít bohužel smůlu.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Kdy potkáte svou osudovou lásku? Vytáhněte si své tarotové karty!

Lev     

Přestaňte se litovat a běžte si tvrdě za svým cílem. Překonáte všechny překážky, které vám v životě dělají neplechu a získáte spolupracovníka nebo partnera pro podnikání, kterého vám může okolí jenom závidět. Postoupíte výš na kariérním žebříčku.

Panna 

Uděláte všechno, co je doma potřeba, a pak navštívíte známé, které jste dlouho neviděli. Protějšek to ale ponese nelibě, takže večer se můžete těšit na prudkou výměnu názorů. Usmiřování však bude sladké, nebudete pak litovat ničeho, co se dnes stalo.

Váhy

Nejlépe utužíte sousedské vztahy, když si společně uděláte malý jarní piknik. Když se kvůli chladu přesunete do interiéru, budete si mít o čem povídat do ranního kuropění. V žádném případě si ale nepovídejte o práci, to by nemuselo dopadnout dobře.

Štír

Na dlouho plánovanou schůzku se budete těšit tak, že se nesoustředíte na nic jiného. Okolí bude mít pochopení. Vaše srdce bude dnes široké, takže se dokážete domluvit prakticky s každým. Důležitá rozhodnutí byste ale měli raději nechat na jindy.

HOROSKOP NA MÍRU
Nechte si sestavit osobní horoskop pro sebe nebo své blízké – jen za 399 Kč! Objednávejte zde!

Střelec

Měli byste se dnes vyhnout obloukem všem sázkám, které vám bude někdo nutit. Je to pro vás totiž předem prohrané, nemáte na ně dobrý den. Spadne z vás nervozita posledních dnů, neboť důležité jednání, jehož jste se obávali, naopak vyjde bezvadně.

Kozoroh

Nedivte se, že polezete svému protějšku na nervy, když se místo rozhovoru s ním budete vznášet v oblacích a snít o tom, co je v současné době pro vás i pro něj nedosažitelné. Zkuste si najít konkrétní cíl a jděte za ním. Zjistíte, že život je fajn.

Vodnář          

Jestliže překonáte ranní špatnou náladu a podvolíte se všem přáním svého protějšku, prožijete den plný romantiky. Není vůbec důležité, jestli zůstanete doma nebo si někam vyrazíte. Hlavně se snažte odezírat miláčkovi přání ze rtů a hned je plňte.

Ryby  

V rodině dojde k maléru, který nebude mít tragické následky. Naštěstí budete mít pro chyby druhých pochopení a pomůžete jim z nesnází. Posezení u přátel vám přinese pořádné překvapení. Jistá osoba se vám upřímně prozradí svoje plány. Počítá s vámi.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.