Horoskop na sobotu 18. listopadu: Mars přinese potíže

Beran

Dnešní den vám bude připadat poněkud šedý a fádní. To však rozhodně neznamená, že to nemůžete změnit. Uvědomte si, že svět je takový, jaký jej uděláte. A ne nadarmo se říká, že štěstí je vlastnost. Proto se pokuste rozzářit si obličej maličkostmi.

Býk    

Chovali jste se v minulosti lehkovážně a využívali jste lidi okolo sebe? Přiznejte to sami sobě. Pokud ano, nedostatek pokory se vám vrátí v podobě vztahových problémů. Vezmete si z toho ponaučení a příště budete více zvažovat následky svých činů.

Blíženci          

Mars je v konjunkci se Sluncem a vy budete mít potíže s odhodláním. Dnes se vám zkrátka do ničeho nebude chtít, a do čeho se pustíte, to vás brzy přestane bavit. Občas je nejlepší dopřát si trochu oddechu. Jen tak zase najdete motivaci do pořádné práce.

Rak    

Dnes posedíte s celou rodinou a povyprávíte si se svými blízkými o zážitcích z práce a ze školy. Dlouho jste s nimi netrávili volný čas, a tak si rozhodně budete mít o čem povídat. Dozvíte se mnoho zajímavých novinek, o kterých jste dosud nevěděli.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Dnes máte potřebu vstřebávat nové informace, proto je ideální den ke vzdělávání v oblasti práce či ke studiu. Jste plni energie a vše do sebe nasáváte doslova jako houba. Využijte tento potenciál na maximum, ušetříte si tak mnoho práce v budoucnu.

Panna 

Z chování svého partnera vyvodíte, že vám něco tají. A to se vám rozhodně nebude zamlouvat! Myslíte hned na nejhorší, což je však naprosto zbytečné. Je totiž možné, že vás chce protějšek jenom mile překvapit. Dopřejte mu proto čas, než jej osočíte.

Váhy  

Zjistíte, že máte s partnerem naprosto rozdílné názory na materiální zajištění. Menším sporům na toto téma se proto nevyhnete. Přesto to neznamená, že společná budoucnost je nyní vyloučená! Kompromis je nejlepším řešením. Dosáhnete oba spokojenosti.

Štír     

Vaše finance se ustálí na slušné úrovni. Budete sami se sebou velice spokojení, přesto se vyvarujete přehnaného utrácení. Jediné výdaje, kterým neodoláte, budou vánoční dárky pro vaše blízké. Milujete předvánoční nakupování a náležitě si jej užijete.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Jisté osobě velkoryse odpustíte. I když vás to bude stát síly a přemáhání, víte, že je to jediné správné řešení. Nechcete totiž ztratit milovaného člověka kvůli ješitnosti či zbytečně nabubřelému ego. Proto raději spolknete hrdost a budete laskaví.

Kozoroh         

Někdo kolem vás bude neúnavně kroužit. Ale vy se jen tak nedáte. Vytrvalost na vás neplatí, stejně tak jako otřepaná klišé. Chcete vidět zaujetí, odvahu, vášeň a lásku. To jsou jediné věci, které vás přesvědčí, že to dotyčný myslí skutečně vážně.

Vodnář          

Žabomyším válkám se úspěšně vyhnete. Víte totiž, co je opravdu důležité, a rozhodně se nechcete zabývat zbytečnostmi. V současné době máte opravdových starostí nad hlavu, a proto vás malichernosti, do kterých vás zatahují známí, nijak nezajímají.

Ryby  

Partner ocení vaši snahu udělat mu radost a prožít hezký společný víkend. Uvidí totiž, že vám na něm opravdu moc záleží. A umí vám lásku oplatit! Vlivem Marsu, který je v konjunkci Slunce, prožijete sobotu plnou lásky a pohody a nenecháte se ničím stresovat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.