Horoskop na sobotu 18. února: Můžete se konečně usmířit

Beran

I když se dnes budete snažit, přijde vám, že vám práce ubíhá nějak pomalu. Neváhejte se pustit do všeho, co vám dělá vrásky na čele, už ráno, protože s přibývajícími hodinami budete utahaní. Mysl vám rozjasní naopak vaše láska, která tedy nezklame.

Býk    

Slunce, které dnes vstupuje do Ryb, si zaslouží váš pohled, i kdyby jenom zpoza okna. Buďte na sebe ale opatrní a neprocházejte se zbytečně po jeho západu po nebezpečných místech. Dohlédnout je lepší i na děti a vysvětlit jim, co a jak nedělat.

Blíženci          

Školní nebo pracovní povinnosti vás dnes nepotěší a vy budete toužit po něčem, čím byste mohli vyplnit svůj čas. Koníčky jsou tou pravou volbou, ale není vyloučeno, že si zase budete dělat výčitky svědomí, že se nevěnujete spíše pracovním povinnostem.

Rak    

S úsměvem na rtech dnes budete dokonale oblečeni, i když na sobě nebudete mít značkový outfit. Nebojte se experimentovat a sladit k sobě věci netradičním způsobem. Lidé, kteří vás mají rádi, váš styl přivítají a ti ostatní by si vždy něco našli.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Dnešní den, kdy Slunce přejde do dalšího znamení Ryb, se ponese v duchu usmiřování a vy budete poměrně spokojení s tím, jak se některé věci v rodině vyvrbily k lepšímu. Nezapomeňte ale na to, že ne všechno dokážete ovlivnit vy samotní.

Panna 

Co je doma, se sice počítá, ale to ještě neznamená, že byste nutně museli dělat z domova skladiště. Dobře dnes proto promyslete, co všechno v rámci výhodných nákupů hodláte dovézt domů a co už doma máte. Výběr nejlepšího je zapotřebí.

Váhy  

Bude vám dnes dělat potíže se soustředit, protože budete mít hlavu plnou otazníků. Jenomže na jejich zodpovězení vám zase bude scházet potřebný čas. Budete se tak trochu plácat mezi pracovním vypětím a vypětím duševním. Domácí odpočinek je nutný.

Štír     

Negativní myšlenky vám dnes přinesou maximálně tak depresi, tak se pokuste myslet trochu jiným způsobem. Sklenice přece může být poloplná i poloprázdná. Navíc s optimismem můžete kápnout i na báječná, třebaže kapku netradiční řešení svých problémů.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Kdo si to s vámi dnes rozhází, ten se nebude stačit divit, že se umíte také ostřeji ozvat. Starosti vám budou dělat někteří rodinní příslušníci, kteří si podle vašeho mínění budou šlapat po štěstí, nicméně bude těžké je o tom přesvědčit.

Kozoroh         

Zakoukáte se dnes do někoho, kdo na první pohled není vůbec váš typ, ale přesto vás k němu bude něco vábit. Bude dost záležet na tom, jak to má on, protože jinak to může být láska jako trám. A přinést vám do života docela nové a nečekané věci.

Vodnář          

Novinky na firemní půdě vám mohou trochu zamotat hlavu a vy budete toužit po tom, abyste si mohli užívat více volného času. Nebojte se být dnes těmi, kdo doma trochu praští do stolu a udělá si trochu normální podmínky k odpočinku a domácí pohodě.

Ryby  

S blízkými vám bude dobře a není vyloučeno, že se vydáte společně někam na výlet. Nemusí to být ani moc daleko, ale měli byste si to užít všichni stejným dílem. Utrácet příliš ani není třeba, i když malá pozornost k výletům tak jako tak patří.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.