Horoskop na sobotu 19. srpna: Čeká vás boj se svým egem

Beran

Máte rádi, pokud něco vlastníte, přináší vám to totiž pocit jistoty. Budete ale muset popřemýšlet nad tím, že je třeba něčeho se zbavit, abyste mohli uvolnit místo po novou dobrou věc. A netýká se to jenom hmotných věcí, ale rovněž vašich emocí.

Býk    

Pokud budete trávit víkend ve společnosti svých nejbližších, budete v sobě nejspíš muset řešit určitý rozpor, který vytváří Neptun v opozici Slunce. Na jednu stranu se s nimi cítíte skvěle, na druhou stranu teď vážně stačí málo a snadno se rozčílíte.

Blíženci         

Budete se dnes zabývat něčím, co úzce souvisí s domácností a rodinnými záležitostmi. Důležité je, abyste se nenechali nikým a ničím vyprovokovat a udrželi své nervy na uzdě. Pokud se nebudete rozptylovat, uděláte celou věc dobře. A o to přece jde.

Rak    

Na sobotu byste měli připravit nějaký fajn program, protože mezi vámi a rodinou to teď občas maličko skřípe. Myslíte si, že vás podceňují? Není nic jednoduššího než je přesvědčit, že se mýlí. A to právě třeba tím, že vymyslíte super sobotní výlet.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Jste dost orientovaní na výkon a postup nejenom v práci, ale prakticky v čemkoliv, do čeho se pouštíte. Chcete dosáhnout vysoko a dostat se daleko. I když máte energie dostatek, přece jenom ji potřebujete také dobíjet. O víkendu proto relaxujte!

Panna 

Vaše zvídavost či zvědavost vám může přinést nové zkušenosti a zážitky, ale připravit i pěkně perné chvilky. Záleží, co budete zkoumat a s jakou vervou se do toho opřete. Nějaký ten trapas hravě zvládnete. Navíc se na takové věci skvěle vzpomíná.

Váhy  

V tomto období si mnohdy uvědomíte, jak vaše činy ovlivňují nejenom váš život, ale i životy jiných, zejména vašich blízkých. Někdy se nedaří, ale nevyčítejte si to. Každý člověk se v životě mýlí, ale jen ti silní si z toho dokážou vzít ponaučení.

Štír     

Vidíte dnes věci v mnohem širších souvislostech než jindy. To ale neznamená, že vám unikají detaily. Své poznatky rádi předáváte dále a v tuto chvíli komunikujete s větší přesvědčivostí, nadšením i optimismem. Okolí vám opravdu s radostí naslouchá.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Stále musíte občas svádět boj se svou netrpělivostí a rovněž i se svým egem. Obojí o sobě dává vědět s nebývalou silou zejména tehdy, když se to nejméně hodí, a věci se mohou ukvapeností a arogancí spíše pokazit. Vy ale máte dost sil se ovládnout.

Kozoroh         

I když se vaše mysl rozhodla dělat změny a zapracovat na sobě a také na vašem vztahu k okolí, jste možná zmateni, protože srdce a city hodlají poněkud zůstat pozadu. Bude to chtít čas a hlavně lepší konstelaci. Ta současná vztahům moc neprospívá.

Vodnář           

Startuje náročné období, kdy se Neptun ocitá v opozici Slunce. Je třeba počítat s možnými ztrátami v oblasti financí, práce i lásky. Sice to nemusí být jednoduché, ale snažte se to brát s velkým nadhledem. Na každém konci něco nového začíná.

Ryby  

Pokud se cítíte zvlášť rozzlobení, frustrovaní nebo neklidní, najděte si menší projekty, na kterých můžete pracovat. Je to konstruktivní způsob, jak se zbavit vnitřního napětí. Navíc se u malých věcí nebudete muset stresovat tím, že něco nestihnete.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.