Horoskop na sobotu 2. března: Prozkoumejte tajemství života

Beran

Pokud si chcete rozšířit vzdělání, máte k tomu teď spoustu skvělých možností a také podporu Jupitera, který zajišťuje, aby vám učení šlo jako po másle. Dnes si uvědomíte, že vám neschází ani pořádná motivace, kterou je pracovní postup a zvýšení platu.

Býk    

Po finanční stránce si vedete velmi dobře. Využijte tohoto příznivého období k vylepšení vašeho bydlení. Jaro se kvapem blíží, bude vhodný čas na různé renovace a změny. Vydejte se dnes s rodinou na nákupy toho, co se vám líbí a co budete potřebovat.

Blíženci          

Jestlipak víte, že neustálým probíráním ze všech stran problémy stejně nevyřešíte? O víkendu se jimi tedy nezabývejte, dopřejte si klid. Dejte si dnes závazek, že se budete věnovat jen rodině a odpočinku. Anebo navštivte přátele a pořádně se pobavte.

Rak    

V prvním jarním měsíci často pocítíte, že se vaše zodpovědnost vůči rodině zvyšuje. Ani dnes nejste spokojeni s tím, že jen přemýšlíte o tom, co byste pro ni chtěli udělat. Nečinnost je pro vás frustrující. Pusťte se tedy do toho a uveďte věci do chodu.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Od rána vám nepůjde z hlavy nabídka investice. Budete zvažovat, jak s ní naložíte. Snažte se dozvědět všechny informace o výhodách i nevýhodách, kladech i rizicích. Je to dilema. Nechcete přijít o své úspory a zároveň ani o šanci k rozmnožení peněz.

Panna 

Sobota vám přináší hloubavou náladu. Budete chtít prozkoumat všechna tajemství života, abyste porozuměli mnoha událostem i dějům. Zkrátka se chcete dostat až na dno problémů, a to nejen vlastních, ale i globálních. Filozofování občas propadne každý.

Váhy  

Víkend je tady. Můžete si udělat program, jaký budete chtít. A nemusí to být nic konzervativního, prostě se dnes odvažte! Překvapte ostatní i sami sebe. Pusťte se do něčeho, co jste nikdy předtím nedělali. Buďte jednoduše originální a hodně odvážní.

Štír     

Vrhnete se dnes do jarního úklidu ve sklepě, na půdě nebo v kůlně. Budete organizovat práci všem lidem, kteří vám budou pomáhat, a to s takovou vervou, že to bude vypadat, jako byste veleli armádě na bojišti, a ne členům vlastní rodiny v teplácích.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Měňte a řešte vše, co se nyní objevuje ve vašem životě. Máte k tomu dostatek odvahy i energie. Posílí to také vaši sebedůvěru. Jenom přitom kroťte svou netrpělivost a impulzivnost. Vrhat se do věcí bez přemýšlení přináší problémy. Ale to dobře víte.

Kozoroh         

Dnes budete prosazovat své zájmy s neobyčejnou lehkostí. Kromě síly slov pro vás pracuje také osobní kouzlo, které je v tomto období na výši. S touto kombinací dosáhnete toho, co chcete, nebo aspoň výrazně podpoříte své cíle. Tak toho přece využijte!

Vodnář          

Po fyzické stránce se nyní cítíte dobře. S přicházejícím jarem je také vhodný čas na to, abyste popřemýšleli o změnách ve vašem vzhledu nebo životním stylu. Dnes zauvažujte nad novými stravovacími návyky a zlepšením kondice. Začněte s tím ale pomalu.

Ryby  

Nebudete se dnes s nikým o nic přít. A ani prosazovat své názory za každou cenu. Jestliže přesto budete muset s někým něco řešit, pak vše zvládnete v klidu a s grácií. Proč byste si měli kazit sobotu, když ji přece můžete strávit mile a příjemně?

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.