Horoskop na sobotu 2. prosince: Nutně potřebujete oddech

Beran

Dnes se vám podaří finančně podpořit své blízké. Neexistuje nic, co byste pro své milované neudělali! Moc dobře totiž víte, že podpora je oboustranná, a snažíte se být rodině oporou ve všech situacích. Buďte si jisti, že blízcí vaši snahu ocení!

Býk    

Majetkové poměry v rodině se konečně stabilizují a vy naleznete klid a jistotu, po které jste toužili. I když se naoko tváříte, že vám na majetku nezáleží, ve skutečnosti je pro vás materiální bezpečí velice důležité, a pokud chybí, jste nespokojení.

Blíženci          

Váš dosavadní vztah se upevní a naleznete v něm jistotu a stabilitu. To je pro vás velice důležité. Partner vás ubezpečí v tom, že vás hluboce miluje a je ochoten pro vás vztah udělat téměř cokoliv. To je pro vás velice důležité. Jste na tom stejně.

Rak    

U vlastních dětí byste to dnes neměli přehánět s opatrností. Mohli byste jim totiž uškodit více, než si myslíte! Je důležité, aby vaši potomci získali vlastní životní zkušenosti. Dříve nebo později jim budou muset čelit, ať se vám to líbí nebo ne.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah na věky nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Dnes se necháte zasvětit do neznámého oboru, který vám však již delší dobu imponuje. Je pro vás důležité neztrácet přehled, a navíc se velice rádi vzděláváte v nových věcech. Proto se můžete těšit na zajímavý a přínosný den plný nevšedních zážitků.

Panna 

Bude se vám dnes dařit jak v lásce, tak v sexu. Můžete se proto těšit na velice pohodový den plný vášně i romantiky, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Zadané Panny si budou s partnerem užívat blízkosti, nezadané pro změnu velmi žhavého flirtu.

Váhy  

Sobotu věnujete odpočinku a budete nabírat síly na příští pracovní týden. Proto na malou chvilku zapomenete na veškeré povinnosti a oddáte se zahálce a lenošení. Nemusíte si však vůbec nic vyčítat. Oddech nutně potřebujete, proto si ho dopřejete.

Štír     

Dnes si osvojíte klidné pracovní tempo a váš pohled na svět bude naprosto vyrovnaný. Tento takřka zenový přístup bude možná ležet v žaludku některým vašim kolegům a známým, nicméně vy sami zjistíte, že vám naprosto vyhovuje. Proto jenom tak dál.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v adventu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Dnes nastane příznivý den pro všechny aktivity. Proto neváhejte a pusťte se do všeho, co plánujete již delší dobu, ale stále odkládáte. Ať už se bude jednat o povinnosti nebo koníčky, do všeho se dáte s obrovským množstvím pozitivní energie a elánu.

Kozoroh         

Prožíváte partnerské kolize? V tom případě se můžete radovat, dnes se veškeré spory konečně vyřeší k oboustranné spokojenosti. Najdete s protějškem kompromis, který vám bude plně vyhovovat. A pak se budete jen oddávat vzájemné blízkosti a pohodě.

Vodnář          

Začnete se velmi těšit na Vánoce. Dávno pro vás však neznamenají jen spoustu jídla a kupu dárků. V současné době je pro vás nejpodstatnější blízkost rodiny a pocit, že se všichni vaši blízcí sešli. Uvědomíte si totiž, jak moc jsou pro vás důležití.

Ryby  

Své blízké povzbudíte a ukážete jim, že pokud si nevědí rady, vždy existuje alternativa, kterou zatím nevidí. A je na vás, abyste jim otevřeli oči! Pokud budete dostatečně empatičtí, věřte, že můžete opravdu velmi pomoci. Máte v sobě kus psychologa.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.