Horoskop na sobotu 21. října: Venuše komplikuje situaci

Beran

Je potřeba zahnat chmury a otevřít svou mysl ušlechtilejším směrům, věřte, že to vrátí harmonii do vaší domácnosti. Některé věci ještě budou trochu drhnout, ale s dobrou náladou a energií se poperete s tím, co je zapotřebí pro vaši větší spokojenost.

Býk    

Pokud jste v průběhu posledních měsíců vymalovali nebo udělali v rámci domu a zahrady větší úpravy, nemusíte teď nic podobného dělat. Pokud ne, signalizují se potřebné změny v rámci bytu nebo rodiny. Mars vás zásobuje potřebným množstvím energie.

Blíženci          

S některými lidmi ve vašem okolí dnes budete naladěni na stejné vlnové délce. S jinými naopak budete hledat společnou řeč obtížněji, nebojte se proto vyrazit ven mezi lidi, ať jich potkáte co nejvíce a převáží spíše pozitivní shledávání než naopak.

Rak    

Bude zapotřebí, abyste se důsledně opřeli do věcí, které vás znervózňují, protože jenom tak budete moci zase po delší době klidně spát, a ne se stále bát, co bude z prodlužujících se termínů a odkládaných věcí. Vaši blízcí vás podpoří, uvidíte.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Venuše svým neharmonickým postavením vtlačuje do určitých zádrhelů na domácí půdě. Není to příliš vhodná doba pro láskyplné vztahy a získávání porozumění, je lepší počítat s občasnými mráčky. Soustřeďte se proto více na různé povinnosti v domácnosti.

Panna 

Je vynikající čas ke kratším výletům, návštěvám a také například zvelebování okolí svého domu. Nicméně, od pozdějších hodin se přece jen vloudí do vašeho domova nesoulad a mračení čela. Vyrazte si třeba ještě zasportovat nebo na krátkou procházku.

Váhy  

Merkur dnes stojí poslední den ve znamení Vah, a to se projeví především v oblasti zaměstnání. Do popředí jdou profesní záležitosti a může být probírána otázka vaší kariéry. Doma si naopak dovedete vytvořit mnohem klidnější prostředí pro sebe i blízké.

Štír     

Cítíte se skvěle, když můžete být obklopeni svými nejbližšími a nasávat důvěrnou atmosféru vašeho domova. Nebude vás to táhnout ani za vaší partou ani nikam jinam, jste prostě spokojení, když se po vás nebude nic chtít a bude čas na relaxování.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Den začne báječně a v dobré prosperitě pokračujete i v jeho průběhu. Venuše v Panně vám od odpoledních hodin přináší lákavé šance, a pokud jste osoby samostatně výdělečně činné, mohly by vaše služby či produkt expandovat brzy na nejbližší zahraniční trh.

Kozoroh         

V první polovině dne jste trochu otrávenější a přecházíte vše s agresivní pasivitou, což má vliv i na kvalitu domácí atmosféry. Pracovní problémy vás válcují a nejhorší je to, že si je nosíte domů. Snažte se nebýt odměření a navrch ještě zasmušilí.

Vodnář          

Máte šanci, že se váš rozpočet přece jen nevymkne kontrole. Největší finanční přínos lze očekávat ze záležitostí, které jsou nějakým způsobem spojeny se zahraničím, odtamtud poplynou velmi zajímavé toky, která vás hodí zpět do fajn náladičky.

Ryby  

V tomto období je více než rodinná sféra favorizována oblast vaší kariéry, to ale neznamená, že domácí záležitosti ignorujete. Právě naopak, o víkendu se vždy snažíte užít si s blízkými co nejvíce kouzelných chvilek, podle spokojenosti všech členů.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.