Horoskop na sobotu 22. července: Láska vás zasáhne v nečekanou chvíli

Beran

Posedla vás odvaha a od rána se chcete pustit do něčeho, co za to stojí. Proč ne? Ale jedné věci se vyhněte – hazardu! To by se vám mohlo pěkně nevyplatit. Pluto v opozici Slunce je totiž připravené vás k hazardu vyprovokovat a zanechat v problémech.

Býk    

Dnes mohou poněkud vygradovat znervózňující roztržky kvůli penězům. Ne že by vám peníze scházely, ale může vám být vytknuto, že peníze buď nesmyslně utrácíte, nebo si hrajete na Strýčka Skrblíka a své blízké opomíjíte, což vás poněkud rozčílí.

Blíženci         

Je čas dovolených a mnozí z vás s úlekem zjišťují, že ve svém kvapu nestačili nějaký vhodný pobyt zajistit, ale než vaše zděšení nabude zbytečných rozměrů, zkuste zabrousit na internet a nějakou dovolenku si klidně zorganizovat sami a levněji.

Rak    

Čeká vás sobotní den plný úžasných dobrodružství. Pokud nejste na dovolené, určitě vyrazte alespoň do přírody a užijte si s rodinou společné chvíle. Nezadaní mají velkou šanci k seznámení. A možná z letního románku bude něco více. Máte se na co těšit!

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Někdo z vašich milovaných či příbuzných má tendenci tvářit se jako sopka před výbuchem, protože jste ho urazili, ale vy vlastně ani nevíte čím. Tady nepomůže nic jiného než si s ním narovinu promluvit, protože jinak bude doutnat ještě hodně dlouho.

Panna 

V kruhu vašich nejbližších se ukazuje zvýšená tendence ke střídavě přecitlivělé atmosféře. Mohou za to především tyto letní dny, které jsou plné emocí a každý je touží prožít co nejpohodověji, "nejletněji" a nejvíce odpočinkově a je vlastně ve stresu.

Váhy  

Váš protějšek je vám silnou oporou v každém ohledu, a dokáže dokonce vnášet i do vašich finančních záležitostí opět život. Od odpoledních hodin máte šanci poznat nejmarkantněji, co vás baví, co vás naplňuje, a věnovat se tomu s láskou a péčí.

Štír     

Těšte se dnes na přízeň nebeského tělesa. Jeho trigon k mocnému Plutu může pro budoucnost signalizovat šanci, o které se vám ani nesnilo! Je to ideální čas také na to, abyste požádali zaměstnavatele o zvýšení platu, ideálně neformálně u piva.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Střelec

Amorovy šípy jsou nastraženy na chvíli, kdy to budete nejméně očekávat, ale malou vesmírnou nápovědou jsou hodiny kolem čaje o páté. V tu dobu zbystřete. Setkání, která v tu dobu proběhnou, nebudou jenom tak ledajaká a vy se budete divit ještě dlouho.

Kozoroh         

Dnes se vybavte čokoládou. Pluto je totiž ode dneška v opozici Slunce a umí pořádně zatopit! Od večerních hodin už by měla být veškerá konfliktní dění zažehnána a vy si můžete oddechnout. Nebojte se proto být těmi, kteří mají na všechno odpověď.

Vodnář          

Máte k dispozici výborné vesmírné trumfy a byla by škoda stát v koutě a nepřipomenout se šéfovi, ačkoliv sobota je den, kdy myslíte spíše oba na jiné věci. Zkuste ho třeba pozvat na nějakou neformální akci a třeba najdete společnou řeč mnohem snáze.

Ryby  

Někdy můžete zápolit s pocity finančního deficitu, ovšem nakonec zjistíte, že nejsou reálné. Pluto v opozici Slunce radí, abyste byli více pozorní při vyřizování finančních transakcí a hleděli také na zadní kolečka, protože máte tendenci někdy vše rychle poutrácet.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.