Horoskop na sobotu 23. prosince: Obrňte se trpělivostí

Beran

Přemýšlíte, co byste ještě mohli udělat, aby byly letošní svátky nezapomenutelné. Nápadů máte spoustu a sil k jejich realizaci jakbysmet. Jenom se zamyslete nad tím, zda chcete udělat radost druhým, nebo sobě. Ne každý má totiž stejný vkus jako vy.

Býk    

Máte už naplánovaného silvestra? Je totiž nejvyšší čas! Je ideální čas pro rodinná setkání, proto můžete spojit příjemné s užitečným. Navíc vás i plánování oslav bude nebývale bavit a rozhodnete se, že budete muset nějaké společné akce pořádat častěji.

Blíženci          

Vesmír přeje Blížencům ve všech ohledech, přičemž to nejlepší, co na prosincovém menu vyhlížíte, je spojené se společenským životem. Nebudete-li se zavírat před světem, můžete najít novou lásku, zajímavou pracovní nabídku nebo vás třeba políbí múza.

Rak    

Někdy potřebujete trochu sebezapření, abyste udělali věci, které zrovna nemusíte. Hvězdy dnes však důrazně nabádají, abyste si neplánovali setkání s lidmi, které nemáte příliš rádi. Mohlo by totiž z vaší strany dojít k nepřiměřenému výstupu.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA MĚSÍC LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku 2024 těšit? Zjistěte to již nyní a přečtěte si HNED svůj měsíční horoskop!

Lev     

Máte přebytek energie? Nebojte se ji ze sebe shodit! Dnes je ideální čas pro vybití energie sportem nebo tvořivou činností. Rodina to bude respektovat a nebude vyžadovat vaši přítomnost při přípravě na zítřejší Štědrý den. Navíc si u toho skvěle pročistíte hlavu.

Panna 

Nadešel vhodný čas pro předvánoční intimitu. Zapalte svíčky a pusťte si příjemnou hudbu, s partnerem po boku se cítíte dobře a budete si blíže než kdy jindy. Nezadaní, ani vy o romantiku nebudete mít nouzi. Mezi vámi a opačným pohlavím to bude jiskřit.

Váhy  

Pomáhání, pomáhání, všechny chmury a smutky zahání. Moc se to nerýmuje, ale vězte, že když máte náladu pod psa, rozhodně pomůže udělat něco dobrého pro druhé. Nemusíte pátrat daleko. Kontaktujte své příbuzné a zjistěte, jestli nepotřebují vytrhnout trn z paty. Jistě je něco napadne.

Štír     

Protějšek bude nepřirozený v reakcích a budete pátrat po tom, kde nastala chyba. Venuše ve vašem znamení nabádá, abyste ji hledali spíše v intimní oblasti. Jistě najdete, kde je co napravovat. Nezadaní, sex na jednu noc by se mohl vyvinout v něco podstatnějšího!

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Střelci by se o svátcích měli mít na pozoru, směřují k vám oči a uši širokého okolí. Druzí lidé vnímají každé vaše slovo a berou ho vážně. Myslete na to u dětí, které ještě nedokážou rozlišit, kdy mluvíte vážně a kdy je z diskuze cítit ironie.

Kozoroh         

Dnešní den bude velmi náročný pro psychiku. Pokud se ale obrníte trpělivostí a nebudete na nic spěchat, vyjdete z toho bez újmy. Pouze v citových oblastech byste snadno mohli emočně vychýlit ze své osy, ale jen co si to uvědomíte, uklidníte se.

Vodnář          

Budete mít plno pracovních plánů. Mozek vám pojede naplno a budete mít potřebu okamžitě realizovat své nápady. Díky tomu se vám ani nebude chtít vysedávat s rodinou doma a raději se plně pustíte do své práce, což po svátcích přinese sladké ovoce.

Ryby  

Budete v údivu. Přistihnete se totiž, že zažíváte pocity štěstí v naprosto obyčejných situacích. Tento stav si budete plně užívat, jelikož díky němu zapomenete na všechen vánoční stres, který kolem vás panuje. Pochopení najdete v náruči milované osoby.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.