Horoskop na sobotu 24. června: Máte sklony k úrazům, varuje Luna

Beran

Nikdo vám samozřejmě nechce vyčítat, že nasazení z pracovního týdne nedokážete o víkendu přibrzdit, vaši blízcí vás naopak obdivují. Přesto vaše nároky na jejich výkon se dnes mohou minout s jejich představou o ideální sobotě a může dojít ke konfliktu.

Býk    

Ne že byste měli přímo schovat platební karty nebo si sednout na peněženku, ale Jupiter v Býku už začínají být z vašeho věčného utrácení vedle. Zkuste se krotit. Jednou za čas samozřejmě popuštění uzdy nevadí, ale co je moc, to je moc.

Blíženci          

Koníčky a zábava se pomalu stávají vaší prioritou. Uvědomíte si, že je sice pokládáte vedle rodiny a práce za něco vedlejšího, ale tak to není. Jsou naopak součástí vaší osobnosti, a pokud se nechcete ztratit ve světě vašeho okolí, věnujte se jim.

Rak    

Dnes jste opravdový král rodinného hnízdečka. Ale místo rozhodování a poroučení působíte jako uklidňovač rozepří a nálady. Jste opravdový balzám na duši vašich blízkých a radostný aspekt jejich životů. Vydržte a odměna – milující rodina – vás nemine.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

S drahou polovičkou byste si dnes měli opravdu dopřát více času na společné radovánky, koníčky nebo cestování. Venuše ve vašem znamení vám radí, že hlavně společným trávením volného času dosáhnete té pravé sounáležitosti, po které oba toužíte.

Panna 

Vaše pracovní problémy jsou už takové, že se nevejdou do pěti pracovních dní. Nosíte si je domů na víkend, a to vůbec není dobře. O víkendu byste měli odpočívat a na vše spojené s prací zapomenout. Místo toho ale pracovní napětí šíříte i kolem sebe.

Váhy  

Sobota je pro vás takový napůl pracovní den. Už to není pátek, ale ještě to není neděle. Dnes máte elán pustit se do zlepšováků v okolí vašeho domu – vylepšení zahradního posezení, zkrášlení exteriéru novými rostlinami nebo třeba houpačkou pro děti.

Štír     

Necítíte se moc doceněni. Pro své blízké byste potili krev, ale oni se tváří, jako by je to obtěžovalo. Dokonce se na vás utrhují a dělají otrávené obličeje? Vaše přehnaná péče jim dnes opravdu nesedí. Soustřeďte se na sebe a svoje vlastní potřeby.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Nemůžete se zbavit pocitu, že vaše milá polovička je v mnoha věcech proti vám. Všímáte si nuancí, které vás přivádí k rozmrzelosti. Ruku na srdce, milí Střelci, není to náhodou nastavené zrcadlo, v němž vidíte sami sebe? Váš partner je v tom nevinně.

Kozoroh         

Dnes je čas začít v sobě objevovat své vnitřní dítě, milí Kozorozi. Zbavte se své dospělácké slupky a zkuste si hrát. Můžete se věnovat nějaké umělecké nebo tvůrčí činnosti, ke které jste tíhli už v dětství, nebo se odvažte u adrenalinového sportu. 

Vodnář          

Sobotní pohodu mohou narušit nekonečné diskuze o vašem domácím rozpočtu. Vaše drahá polovička má úplně jiné názory na to, jak, kdy a za co utrácet vámi těžko vydělané prostředky. Pokud se nechcete hádat, vyhlaste příměří s kompromisním výsledkem.

Ryby  

Nezanedbávejte své zdraví. Hvězdy s Lunou si na vašem nebi tak skotačí, že to může zatěžovat vaši psychiku. Také fyzický stav stojí za péči. Máte teď větší sklony k úrazům – těm nejsnáze předejdete cvičením koordinace těla. Zkuste asijská cvičení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.