Horoskop na sobotu 24. prosince: Prožijte krásné chvíle s blízkými

Beran

Tak je to tady. Dnešní den vám mnohými momenty připomene vaše dětství. Vzpomínky, které na vás dolehnou, budou příjemné i plné posmutnělé nostalgie. Tomu druhému se ale nepoddávejte. Snažte se ducha dávných svátků přenést i do své rodiny.

Býk    

Ráno se mohou vyskytnout určité zmatky, jak už to tak o Štědrém dnu často bývá. Právě ony k tomuto dnu většinou neodmyslitelně patří a nakonec jsou obvykle docela roztomilé. Vy se jim každopádně večer zasmějete a zasednete ke stolu v dobré náladě.

Blíženci          

Je docela možné, že budete mít od rána na všechno a na všechny příliš vysoké nároky. Tím, že budete pobíhat po bytě a kontrolovat, aby vše bylo perfektní, rozhodně nevytváříte sváteční náladu. Uvolněte se a hned vám bude lépe. A všem ostatním také.

Rak    

Snažte si dnes od rána užít tento výjimečný den. Důležité je, abyste naplno procítili každý jeho okamžik a ty nejhezčí uchovali ve svém srdci ve formě krásných vzpomínek. Budou vás zahřívat ještě po letech, a to i tehdy, když vám právě nebude veselo.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

I když jsou planetární vlivy o letošním Štědrém dnu takové, že mohou podporovat napětí na domácím poli, můžete přijmout protiopatření. Zakažte si dnes být protivní, snažte se řešit věci v klidu a do nikoho neryjte. A večer bude jednoduše skvělý.

Panna 

Vánoce přišly a vy si můžete oddechnout. Letos vás stály přípravy zřejmě více sil než jindy. Ale je to za vámi, a tak si naplno vychutnejte sváteční chvíle. Ty jsou přece jen jednou za rok, tak si jejich kouzlo nenechte proklouznout mezi prsty.

Váhy  

Nezapomeňte dnes na příbuzné, kteří žijí daleko od vás. Zavolejte jim, pozdravte se s nimi a popřejte jim krásné Vánoce. Teprve pak si i vy sami vychutnáte naplno atmosféru svátků, na které jste se tolik těšili. Letošní Štědrý den bude stát za to.

Štír     

Musíte dnes naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Ten vás totiž může zachránit před velkým průšvihem, jako je například oslazená rybí polévka anebo smetana v bramborovém salátu. Vaše intuice vám podle všeho může zachránit letošní pohodový Štědrý den.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

V posledních dnech jste měli na své okolí dost velké nároky. Dnes proto buďte od rána milí a přívětiví. Vaši blízcí si to zaslouží a vy se tak navíc postaráte o krásné Vánoce. Nechcete si přece připadat jako kazisvět, který zkazí i nejhezčí svátky.

Kozoroh         

Dnes pocítíte radost ze života. Ze společnosti svých blízkých, atmosféry Vánoc i toho, že jste se tento rok zase všichni sešli. Neskrývejte to před ostatními a klidně jim to řekněte. Radujte se společně, přišly Vánoce a lidé přece mají být šťastní.

Vodnář          

Pokud máte nějaké rodinné vánoční tradice, nezapomeňte si je dnes užít. A klidně přidejte nějaké nové, aby vám to čekání na dnešní večer ubíhalo. Nezapomeňte rozkrojit jablíčko a pustit po vodě skořápku. A pak ať už vypukne letošní Štědrý večer.

Ryby  

Nepříjemnosti se nevyhýbají ani svátečnímu dni. Můžete připálit kapra, přesolit polévku nebo třeba omylem vyhodit krabici s cukrovím. Díky vašemu smyslu pro humor a nadhledu nad podobnými událostmi to nijak nepoznamená letošní spokojený Štědrý den.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.