Horoskop na sobotu 25. května: Je načase přemýšlet o životní změně

Beran 

Nahromaděné emoce u vás mohou vést k nežádoucím zmatkům. Člověk, na kterém vám záleží, potřebuje bezpečně vědět, co si myslíte. Jinak byste se mohli dočkat nepěkného překvapení. Dobře uděláte, když spolu strávíte zajímavý den co nejdál od domova.

Býk    

Nechtějte veškeré potíže řešit hned a rázně. Rozvážné jednání vám zajistí klid i dobrou pověst u lidí, na jejichž názoru vám záleží. Hlavně všechno řešte s čistou hlavou. Alkoholové opojení vás zavede do slepých uliček, což si nemůžete dovolit.

Blíženci          

Bohužel dnes narazíte na něco, co nejde odložit a co vám nejde pod nos. Když přemůžete svůj odpor k dotyčné věci, budete náležitě odměněni. Planety vám předpovídají výhru, díky které si budete moci splnit velké přání. Nemusí ale nutně jít o peníze.

Rak    

Dobře zvažte, jestli je nutné vynakládat zbytečně síly na to, abyste dosáhli cíle, o kterém dopředu víte, že je neuskutečnitelný. Dočkáte se buď výsměchu, nebo velkého trápení. Je načase přemýšlet o životní změně, jež se týká práce či vzdělání.

VELKÝ ČERVNOVÝ HOROSKOP!
Přečtěte si, co vás čeká příští měsíc!

Lev     

Bez ohledu na to, co si myslíte o svých příbuzných, zorganizujte rodinnou sešlost, která udělá radost vašim rodičům nebo prarodičům. Nepouštějte se ale do debaty o kontroverzních záležitostech. Dnešek zasvěťte zábavě, vzpomínkám, smíchu a zpěvu.

Panna 

Mimořádné výsledky vašich potomků vás budou těšit. Rádi si ledacos odepřete, abyste je patřičně odměnili. Nic se ale nemá přehánět. Zkuste dnes opačný postup a dopřejte něco radostí sami sobě. Příjemně vás překvapí, když nebude nikdo protestovat.

Váhy

O tom, jak se vám bude dneska dařit, nebudete bohužel rozhodovat vy. Kolem vás se totiž začne motat velice podivná osoba opačného pohlaví, která s vámi nemá zrovna dobré úmysly. Pomůže vám jedině to, když si zavčas uvědomíte, kam všechno směřuje.

Štír

Nepodceňujte překážky, které stojí v cestě uskutečnění vašeho velkého přání. Ne že byste je nedokázali zdolat, jen si můžete ztížit cestu. Přijměte v každém případě pomoc, kterou vám nabídne blízká osoba. Přebujelé sebevědomí vám dobře neposlouží.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Zapomeňte na májovou lásku, která vás zaskočila svou intenzitou. Bylo to krásné, ale bylo toho dost. Je načase vrátit se ke kořenům, jinak si koledujete o velký malér. Pomůže vám, budete-li se o víkendu věnovat nějakým ryze praktickým záležitostem.

Kozoroh

O pomoc vás požádají lidé, kteří žijí v sousedství. Nejdřív si však dobře ověřte, že je pravda všechno, co vám říkají. Mohli byste taky škaredě naletět. V žádném případě nevytahujte peněženku. Podpořit potřebné můžete mnohem užitečnějším způsobem.

Vodnář          

Musíte jednat cílevědomě. Pokud o něco stojíte, nečekejte rozhodně, až se vaše okolí dovtípí, o co vám jde. Asertivní jednání je to, co může lidem imponovat. Pak se nebudou zdráhat vyjít vám vstříc. Ke svému cíli se dostanete tou nejkratší cestou.

Ryby  

Budete si moci vybírat, jak strávíte dnešní večer, protože obdržíte hned několik pozvání. Ve společnosti budete středem pozornosti, ale neměli byste to přehánět. Sledovat vás bude vážená osoba, jež s vámi má jisté plány. Mohli byste si to pokazit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.