Horoskop na sobotu 25. listopadu: Nová láska vám nedá spát

Beran

V první části dne je váš finanční bonus hodně příznivý. Venuše ve Vahách vám propůjčuje silný osobní šarm a díky němu výnosné vztahy. Kulturní a vědecké aktivity, skupinové akce, dálkové spolupráce. Tím vším brnkáte na onu správnou strunu.

Býk    

Hvězdy přejí upevňování stávajících vztahů i navazování nových kontaktů. Současné klima vám hraje do karet. Budete velmi výřeční a společenští a nejen to. Vaše charizma začne na druhé působit ještě dřív, než promluvíte. Budou přístupní a vstřícní.

Blíženci         

Svůj čas a pozornost dnes budete dělit mezi své nejbližší a práci. V zaměstnání vás čekají složité úkoly a vy se na ně chcete zodpovědně připravit. Rodina vás však nebude moci vinit z toho, že se jí v sobotu vůbec nevěnujete, zvládnete totiž obojí.

Rak    

Expanzivní hvězdný dobroděj má silné choutky lákat vás do investic týkajících se vašeho potěšení a koníčků nebo také například uměleckých zážitků. Chce vám však oplatit stejnou mincí, ze zábavného odvětví a umění číhají největší zisky! Tak tvořte.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete příští měsíc těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Přijdete si na své. Nastává vhodný čas k přetváření a změnám vašeho domácího zařízení či interiéru. Venuše je vaší skvělou poradkyní a její vybroušený vkus je skutečným přínosem. Můžete dát svému hnízdečku nový kabát, pohrát si se sladěním barev.

Panna 

S financemi nemáte v tomto období žádné větší problémy. Venuše nad vámi bdí a dopřává vám možnosti pro zvýšení vašich příjmů. První hodiny sice ještě ukazují na výdaje do domácnosti, ale od odpoledne se zabývá spíše přisypáváním korunek do kapsy.

Váhy  

V sobotu budete naladěni čistě romanticky. Během pracovního týdne jste udržovali vysoké tempo, ale dnes se zastavíte a budete si rozkošnicky vychutnávat společné chvíle se svým milovaným. Sami se obratně postaráte o nastolení příslušné atmosféry.

Štír     

Nová láska vám nedá spát a pomalu si na ní pěstujete jistou závislost. To je přirozené, nemusíte mít proto žádné výčitky. Přesto se snažte držet nohama na zemi a vnímat situaci s potřebnou racionalitou. Jen tak totiž můžete budovat společné štěstí.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Střelec

Venuše ve Vahách se vám snaží podsouvat různé rozmary a vy máte tendenci nakupovat i to, co vůbec nepotřebujete. Poté ji vystřídá moudrý Merkur a ten už si naštěstí počíná rozumně, takže velmi rychle rozlišujete, kam je vhodné penízky pouštět a kam ne.

Kozoroh         

Múza je dnes nejblíže a vaše kreativita dosahuje vrcholu, máte šanci vytvořit dílo, které sklidí obdiv! Samo sebou se rozumí, že byste měli brát v úvahu názory a pocity svých nejbližších, protože dosáhnout rodinné harmonie má prvořadý význam.

Vodnář           

Zahraniční cesty jsou favorizovány, stejně tak studijní zájmy. Pohnutky a emoce vašich nejbližších zůstávají nyní více ve skrytu, nechtějí chodit se vším na trh, a tak jste někdy nervózní, že nevíte, co se s jejich náladami děje. Vše ale odhalíte.

Ryby  

Atmosféra v rodině je ovlivněna vaší náladovostí, takže vaši milovaní někdy netuší, co od vás mohou očekávat. Venuše sice přináší přátelský tón, ovšem Merkur ve Střelci značí, přes všechnu Venušinu snahu, častá nedorozumění a zbytečné boje.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.