Horoskop na sobotu 27. dubna: Dnes na romantiku raději zapomeňte

Beran 

Využijete přízně hvězd a podaří se vám udobřit vztahy v rodině. I když to nebude lehké, máte dost empatie a pochopení pro druhé, abyste tento úkol zvládli. Proto se nevzdávejte při prvních nezdarech. Vytrvejte. Zakopání válečné sekery za to stojí.

Býk    

Růžové brýle, které vám vykouzlila láska, pomalu opadnou. Není na tom nic špatného, skepse proto není na místě. I když budete možná překvapeni, jak se změnilo prostředí kolem vás, vězte, že jiné neznamená horší. Bylo načase vrátit se nohama na zem.

Blíženci          

Splníte slib, který jste dali partnerovi. A váš protějšek to s nadšením ocení. Můžete se proto těšit na den plný pohody, harmonie a vzájemného rozmazlování. Odměna za splněné přání vás totiž rozhodně nemine. Zapomenete na všechny nesnáze a problémy.

Rak    

Dnes vás čeká velice příjemná rodinná večeře, kterou si náležitě užijete. I když si možná budete muset vyslechnout pár nepříjemných poznámek ze strany příbuzných, mějte na paměti, že nejsou míněny zle. Snažte se proto užít si přítomnost svých nejbližších.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Kohout, Pes, nebo Had? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Plánujete změny v domácnosti? Možná by bylo nejlepší je pro dnešek odložit. Nebojte se improvizovat a využijte možnosti, které vám sobota nabízí. Lpění na plánech by vás mohlo připravit o zajímavé zážitky. Nebojte se dnes vyzkoušet něco zcela nového.

Panna 

Podaří se vám zlepšit vztahy se sourozenci. A to o několik úrovní. Je to dáno především tím, že jste přestali trvat na své pravdě a začali svým blízkým více naslouchat. Uvědomili jste si totiž, že paličatost a přebujelé ego nikam nevedou. Jen tak dál.

Váhy

Uspořádáte skvělý večírek. Připravte se však na poněkud větší finanční náročnost. Ta však bude vykoupena skvělými zážitky a večerem v přítomnosti milých lidí. Pokud budete mít oči dokořán, jistě si všimnete i obdivovatele, který z vás nespustí oči.

Štír

Vyrazíte s celou rodinou na nákupy. Byť byste si možná víkendový program představovali trochu jinak, buďte si jisti, že si dnešní odpoledne skvěle užijete. Nejenomže si po delší době skvěle popovídáte se svými blízkými, ale i výborně nakoupíte.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Dnes máte energie na rozdávání. Svými vtípky pobavíte nejenom své nejbližší, ale také širší okolí. Vaše komediantství bude kvitováno s povděkem. Nejednomu člověku tak zvednete náladu a zpříjemníte den. Jen nezapomeňte, že v nejlepším se má přestat.

Kozoroh

Myšlenek na finanční povinnosti se budete zbavovat jen velice obtížně. Přesto se snažte nepříjemné záležitosti vytěsnit a užít si víkend pokud možno co nejvíce. Faktem totiž je, že problémy nejste v tuto chvíli schopni vyřešit. Dejte jim trochu času!

Vodnář          

V lásce se dnes bude dařit jenom dlouhodobým vztahům. Partneři se v nich ujistí o vzájemné lásce a náklonnosti. Nové páry se budou pravděpodobně potýkat s mnoha nedorozuměními. To však někdy není na škodu. Berte je jako velice cenné zkušenosti.

Ryby  

Dnes na romantiku raději zapomeňte. Pšenka jí totiž rozhodně nepokvete. Pokud chcete kápnout partnerovi i sobě do noty, proberte spolu ryze praktické záležitosti. Máte plány na léto? Pokud jste o nich nepřemýšleli, dnes je ideální čas to napravit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.