Horoskop na sobotu 28. října: Vyvstanou důležité otázky

Beran

Hvězdy radí upřednostnit ego a bedlivěji naslouchat tomu, po čem vaše nitro touží. Máte možnost vystoupit ze svého stínu a udělat zásadní krok. Byť je tak trochu do neznáma, jste přesvědčeni, že budete spokojeni. Kdo nic neriskuje, nemá co ztratit.

Býk    

Sobota vám umožní vyskočit z rozjetého vlaku a věnovat se sami sobě, milí Býci. Potřebujete si udělat pořádek v neutěšeném nitru a setřást ze sebe stres. Nechcete se nadále automaticky přizpůsobovat tomu, co po vás žádá okolí, a tím ztrácet svou osobitou tvář.

Blíženci          

Úplněk v Býku si posvítí na sféru práce. Nedokážete se zbavit jisté myšlenky, a jak to vypadá, když se do něčeho zakousnete, hned tak nepovolíte. Klidně zůstanete přesčas nebo investujete do kariéry vlastní prostředky. Jste přesvědčeni, že se to vyplatí.

Rak    

Vlivem úplňku na vaše znamení může na rodinné půdě zavládnout citlivější atmosféra, dávejte si tak pozor na neúměrné reakce. Nepříjemnost číhá zejména v komunikaci s rodiči, kteří nebudou moci pochopit nějaké vaše rozhodnutí. Mějte proto trpělivost.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude váš věrný průvodce celým rokem 2024. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Lámete si hlavu s tím, jak strávíte aktuální víkend. Chcete být tak moc originální, až můžete zůstat sedět doma. Nedokážete se rozhodnout, jaká aktivita je ta nejlepší, až vám všechny proklouznout mezi prsty. Myslete na to, že lepší je vrabec v hrsti.

Panna 

Energie sobotního úplňku se může při dnešku vybít v partnerském vztahu, ale také v přátelství nebo obchodním partnerství. Některé věci pro vás budou náročné a v jiných budete dokonale inspirováni a projeví se tvůrčí přístup. Také se může objevit nová láska.

Váhy  

Vliv úplňku v Býku na vaše znamení bude markantní. Tento úplněk může totiž osvětlit něco, co bylo dlouho skryto, přičemž se může jednat například o vztah, touhu nebo problém z minulosti. Mějte se na pozoru a dobře se dívejte kolem sebe, ať vám něco neunikne.

Štír     

Pokud potřebujete vybrat dárek pro své nejmilovanější, v těchto dnech se jim báječně strefíte do vkusu. Pamatujete si nenápadné náznaky, jimiž se vám snažili dát najevo, čím byste jim mohli udělat radost. A teď své nápady proměníte ve skutečnost.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v listopadu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Vliv úplňku v Býku vás potěší. Tento den je zvýšená tendence k řešení finančních záležitostí. Na přetřep může jít půjčka, hypotéka nebo pojištění a budete mít poměrně šťastnou ruku při volbě.

Kozoroh         

Úplněk osvětluje Kozorohům cestu za štěstím. Dolije vám odvahu, díky níž se pustíte do realizace plánů, které jsou už léta odkládali. Usilujete o šťastnější život, a to ve všech myslitelných rovinách. A vypadá to, že vesmír vám nestaví žádné překážky.

Vodnář          

O víkendu se mějte na pozoru před románky na jednu noc! Vesmír ukazuje na vyšší riziko problémů s pohlavním ústrojím, které může souviset také s prochladnutím nebo celkovým zánětem organismu. Nezapomeňte, že léto už je minulostí a meze jsou chladné.

Ryby  

V rodině vládne nadpozemská nálada, kdy si vzájemně vycházíte vstříc v každé důležité otázce. Nehodláte prosedět sobotní den mezi čtyřmi stěnami, i kdyby vám počasí nepřálo. Záložních plánů, jak se s příbuznými zabavit, máte v zásobě hned několik.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.